Nieuws Antwerpen The Tasting Room opent in Antwerpen

The Tasting Room opent in Antwerpen

The Tasting Room opent in Antwerpen

tastingAntwerpen zou Antwerpen niet zijn als er niet met de regelmaat van een klok nieuwe en opmerkelijke initiatieven het daglicht zouden zien. Zo is van de week in de Kloosterstraat The Tasting Room geopend. Het is een kruising tussen een hippe, Berlijnse koffie-bar, een design- en een platenwinkel, volgestouwd met platen boeken, delicatessen, enz.

Het is ook een soort laboratorium waar grote internationale merken als Quaker Oats en Melitta de nieuwste food- en consumententrends testen op het hippe Antwerpse publiek. Quaker serveert hier bijvoorbeeld dagverse Overnight Oats, een ontbijt met havermout, yoghurt en fruit in een glazen bokaal , groentenmuffins, en andere gesofisticeerde ontbijthapjes die in de smaak van een grootstedelijke publiek vallen. Melitta, van de papieren koffiefilter, serveert filterkoffie van topkwaliteit.

In The Tasting Room kan je niet alleen door mooie boeken en interieur-accessoires snuisteren, je kan er ook proeven van, bijvoorbeeld een heerlijke Ansjovis-mousse, je kan er luisteren naar een Putin speaker, er is een antieke Indische poort en er is, geloof het of niet, een aardbeien-automaat. Je bestelt er behalve de op havermout gebaseerde hapjes ook een portie makreel in mosterdsaus in blik, trendy bone broth, een shot Rye whisky of een coupe Jacques Heidsieck. Gasten krijgen bij elk glas koffie, wijn of coupe champagne én bij elk cadeautje dat ze aankopen een uitgebreid aanbod aan teasers en amuses aangeboden.

Het adres: The Tasting Room , Kloosterstraat 18, 2000 Antwerpen

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.