Nieuws Antwerpen TheValueChain en Caitena gaan samen

TheValueChain en Caitena gaan samen

TheValueChain en Caitena gaan samen

leysenTheValueChain en Caitena integreren hun activiteiten. Vanaf 2017 verdwijnt ook de naam Caitena. De samensmelting past in het strategische groeiplan van TheValueChain.

Het IT-bedrijf TheValueChain uit Kontich kende in 2015 een stevige organische groei. Er kwamen 16 werknemers bij. Het bedrijf stelt nu zowat 100 SAP-specialisten aan het werk. Voor het eerst overschreed TheValueChain de kaap van 10 miljoen euro omzet. “Tegen 2020 willen wij dat cijfer verdubbelen”, zegt managing partner Ivan Leysen. “De samensmelting met Caitena is een eerste stap in die richting.”

Bij CaitenaOT- werken vandaag een twintigtal SAP-experts. Het IT-bedrijf uit Sint-Pieters-Leeuw legt zich vooral toe op SAP CRM, SAP FI-CO/FI-CA, SAP voor nutsbedrijven en SAP Basis.

In de opgezette operatie bouwen TheValueChain en Caitena een verlengstuk aan een partnership dat reeds in 2014 werd afgesloten.

TheValueChain helpt ondernemingen om de zwakke schakels in hun waardeketen te optimaliseren. Zo verbeteren de bedrijfsprestaties waardoor de SAP-investering beter en sneller rendeert. De klanten zijn productie- en distributiebedrijven, nutsbedrijven, overheden, aanbieders van professional services en vastgoedbeheerders. TheValueChain focust op end-to-end business solutions, optimalisatie van processen, application lifecycle management en innovatieve technologie. Meer dan 80 experts met gemiddeld 10 tot 15 jaar SAP-ervaring pakken uitdagingen pragmatisch en inventief aan. TheValueChain is als SAP Partner ook gecertificeerd als Partner Centre of Excellence (PCoE). Het heeft kantoren in België, Luxemburg en Zwitserland. TheValueChain behoort tot de Gumption Group.

Caitena is een community van en voor ondernemende SAP-experts. Caitena biedt een breed spectrum van kennis en competenties in uiteenlopende SAP-domeinen aan. De focus ligt op SAP CRM, SAP Basis, SAP FI-CO en SAP ISU. Caitena werd opgericht in 2011. Vandaag is het bedrijf met 20 consultants actief op de Belgische SAP-markt. Het realiseert een jaaromzet van 2,4 miljoen euro.

Fot:Ivan Leysen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.