Nieuws Antwerpen Tilroy neemt marktleider in software voor fietsenwinkels over

Tilroy neemt marktleider in software voor fietsenwinkels over

Tilroy neemt marktleider in software voor fietsenwinkels over

Met de groei van de fietsensector is ook duidelijk geworden dat de ondersteunende software voor deze branche de ontwikkelingen moet volgen. Retailsoftwarespecialist Tilroy uit Aartselaar neemt daarom marktleider in software voor fietsenwinkels Adsoft uit Kasterlee over.

De huidige software van Adsoft, die gebruikt wordt binnen de fietsbranche, is niet sterk genoeg in het beheren van retailprocessen in de winkels zelf. Bij Tilroy, nummer één in de omnichannel aanpak van winkel,  is dat nu juist hun sterkste punt. Met het overnemen van Adsoft haalt Tilroy ook meteen de kennis in sectorspecifieke integraties en werkplaatsbeheer in huis.

Deze integratie kan belangrijk zijn naar de toekomst toe om andere sectoren waar dit aspect belangrijk is te kunnen bedienen. “Schaalgrootte is belangrijk in deze branche. Wij willen dominant zijn in retailsoftware en met deze overname zijn we meteen de sterkste gesprekspartner in de sector voor leveranciers en aanvullende diensten zoals fietsverzekeraars”, aldus Peter De Ranter, ceo van Tilroy.

Bij Adsoft zien ze deze overname door Tilroy als een kans om de stijgende vraag naar een vlot werkend off- en online winkelgedeelte te beantwoorden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.