Nieuws Antwerpen Tinder voor ondernemers

Tinder voor ondernemers

Tinder voor ondernemers

Al meer dan 12 jaar bevordert Bizidee de ondernemingszin bij pre-starters, in opdracht van en gesteund door het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen, om zo tot meer en sterker ondernemerschap te komen. De meesten kennen Bizidee van de Ondernemingsplanwedstrijd, de Nacht van de Inspiratie en Pop Poll. Zopas is de Bizidee Matchmaker gelanceerd.

Sylvia Feytons, project manager Bizidee: “Altijd keerde hetzelfde probleem terug: de moeilijke, soms hopeloze zoektocht naar het vinden van de juiste mensen om voluit voor de droom te gaan.”

Met de lancering van deze online matchmaker kan iedere ondernemer of pre-starter op zoek gaan naar die ene ontbrekende schakel. “Dat kan iedereen zijn. Een partner met aanvullende competenties, zoals bijvoorbeeld boekhouden. Maar evengoed een manager, freelancer, stagiair, expert of adviseur”, vult Sylvia Feytons aan.

De Matchmaker van Bizidee is een gratis tool en toegankelijk voor iedereen. Op de site staat een korte vragenlijst die je kunt invullen. Aan de hand van die antwoorden krijg je de beste resultaten voorgesteld.

“Natuurlijk dient Matchmaker als een eerste, informele kennismaking. Het is zaak om na die eerste ‘match’ elkaar zo snel mogelijk ook offline te zien en de mogelijkheden af te tasten”, besluit Sylvia Feytons.

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.