Tobasco_kantoor_A

Tobasco opent nieuw kantoor in hartje Antwerpen

Het ambitieuze interim- en selectiekantoor startte onlangs niet alleen met een gloednieuwe ‘Tobasco Construct’ afdeling zowel in Vlaanderen als Wallonië, maar het wil ook in de regio Antwerpen met een visibele locatie nog meer een stempel op de uitzendmarkt drukken.
“Op die manier zijn we nog meer zichtbaar en bereikbaar voor onze kandidaten”, aldus Deandra Van den Bogaert, office manager Antwerpen. “We merken nu al een duidelijk verschil: we krijgen meer ‘toevallige passanten’ over de vloer die we kunnen helpen bij de zoektocht naar een job.”

De rode huisstijl is kenmerkend voor het merk Tobasco. “Deze stijl is ook volledig doorgetrokken in onze nieuwe gevel in de Bresstraat”, aldus operationeel directeur Toby Wauters. “We hebben dit jaar onze branding in een vernieuwd kleedje gestoken, en dat moet eveneens tot uiting komen in onze etalages. Antwerpen is de eerste locatie met die vernieuwde huisstijl. Met een opvallende rode look willen we in de outdoor communicatie nog meer het verschil maken.”

Op de vraag wat Tobasco dan anders maakt, is het antwoord van Toby Wauters: “We zijn heel daadkrachtig. Dankzij de korte communicatielijnen in onze organisatie komen we snel tot beslissingen én oplossingen voor onze klanten. Verder focussen we op de talenten en sterktes van onze eigen mensen en kandidaten. We matchen kandidaten aan een job die ze echt graag doen, en zo creëren ze meer impact en resultaten op de werkvloer. Last but not least, is er ook de fun-factor. We werken allemaal heel hard. Daarom is er regelmatig ook ruimte voor de nodige ontspanning en teambuilding. Dat maakt dat we een hecht team hebben en tot het uiterste kunnen blijven gaan voor onze klanten.”

Bij Tobasco werken meer dan 40 mensen. Vorig jaar realiseerde het bedrijf een omzet van bijna 30 mio euro. Tobasco behoort tot de Itzu holding, de dienstengroep boven enkele bedrijven actief in people business. Naast Tobasco zijn dat Ucare, partner voor HR-oplossingen en loopbaanvragen, Service Net en Service @ Home voor schoonmaak- en facilitaire diensten en SalesForYou met sales oplossingen. Het hoofdkantoor van Itzu is gevestigd in Hasselt. Itzu stelt in totaal 1.300 medewerkers te werk en genereert een omzet van 60 miljoen euro.