Nieuws Antwerpen Top Interieur zoekt 40 man

Top Interieur zoekt 40 man

Top Interieur zoekt 40 man

topIn de komende weken kunnen bij Top Interieur in Massenhoven verscheidene tientallen bijkomende mensen aan het werk. De opening van de grootste meubelzaak van Vlaanderen zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Top Interieur is uitgebouwd tot een complex van liefst 45.000 vierkante meter, zowat evenveel als het complete Wijnegem Shopping Center.

De bouwgroep Cordeel uit Temse heeft dan ook een heus huzarenstukje neergezet. Uiterlijk begin dit jaar werd begonnen met de afbraak van de oude gebouwen van Top Interieur, destijds nog Meubellux. In enkele maanden tijd werd het oude complex van 13.000 vierkante meter afgebroken en vervangen door een compleet nieuw gebouw van effectief 45.000 vierkante meter. Onlangs werd een eerste gedeelte van 12.000 vierkante meter geopend. In februari gaat ook een restaurant met dito keukenafdeling open. In maart volgt dan de officiële opening van het hele gebouw.

De zaakvoerders Pieter Sintobin en Erik Doets zijn maar wat trots op hun nieuwe winkel. Het is hoe dan ook de grootste meubelzaak van Vlaanderen geworden. Beide ondernemers hebben van Top Interieur een compleet belevingscentrum willen maken met overal wifi, een afgesloten kinderspeelruimte enz.

Tot voor kort stelde het winkelcomplex aan de heraangelegde N14 zo’n 40 mensen tewerk. Het bedrijf zal in de komende dagen een beroep doen op nog eens 40 man extra. Daaronder chauffeurs, verkopers, administratieve bedienden en restaurantpersoneel. Er staan minimum 40 jobs open.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.