Nieuws Antwerpen Topevent! Schrijf u nu in voor finale Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Topevent! Schrijf u nu in voor finale Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Topevent! Schrijf u nu in voor finale Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Schrijf u nu in voor de Finale van de Vlaamse jonge ondernemer van het jaar! In het voetbalstadion van Sint-Truiden krijgt u op vrijdag 19 mei een topevent voorgeschoteld waar tal van vertegenwoordigers van ondernemend Vlaanderen aanwezig zijn. De combinatie van netwerken, dinner, topmatch en afterparty garanderen u een topdag. Waar wacht u nog op om u in te schrijven?

JCI Limburg organiseert in 2017 in naam van JCI Vlaanderen het slotevent van de Jonge Ondernemer van het jaar in Sint-Truiden. Het dagevent bestaat uit twee delen waarvoor u zich afzonderlijk of gecombineerd voor kunt inschrijven.

Business- & Networking experience: Can I Hack It (€35,00)

Een namiddag gevuld met keynote speakers die je een serieuze wake up call geven over hoe jij en andere mensen omspringen met data in onze digitale wereld. Drie topsprekers vertellen je elk vanuit hun eigen vakgebied en ervaring welk digitaal spoor je elke dag achterlaat.
Aan het woord komen: Lars Bové (redacteur politiek en economie bij de Tijd), Jan Nys (General Manager Information Risk and Infrastructure Architecture bij KBC) en Steven De Smet (Hoofdcommissaris en Strategisch adviseur veiligheid en (crisis)communicatie bij de Gouverneur van Oost-Vlaanderen).

13.00 u ontvangst met een lichte lunch

14.00 – 17.30 u keynote speakers

Award Jonge Vlaamse Ondernemer van het Jaar 2017: Can Ik Kick It (€45,00 of combi €70,00)

Het slotstuk is de uitreiking van de award voor Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar. Hij geeft meteen ook de aftrap van de laatste Playoff 2-wedstrijd STVV – KV Mechelen. Iedereen die ingeschreven heeft, krijgt een plekje op de privé VIP-tribune.

De genomineerden:

In 2010 nam Maarten Bostyn samen met manager Herman Mullens het roer over bij de Tongerse fabrikant van thermische en akoestische vloerisolatie. Sindsdien groeide het bedrijf, het aanbod werd verbreed, met onder meer in 2013 het plaatsen van chape. Maarten Bostyn besliste verder om in 2016 een zusterbedrijf in Polen op te richten.

Het Leuvense bedrijf Comate werd in 2010 opgericht door Wouter Foulon en is gespecialiseerd in engineering en design van nieuwe producten. Door ingenieurs en designer samen te brengen, ontwikkelt Comate samen met de klant unieke en vooruitstrevende producten.

 

Pieter Lesage richtte Studio Dott op in 2000, nog tijdens zijn studies Productontwikkeling in Antwerpen. Vandaag is Studio Dott een allround creatief design bureau met kantoren in Antwerpen en Hong Kong. Studio Dott ontwerpt fysieke en digitale producten, interieurs, diensten, merken en strategie. Pieter, nu CEO van de 20-koppige studio, bepaalt nog steeds de strategische richting van Studio Dotten en bewaakt hij continu de creatieve en ontwerpkwaliteit.

Koen Lepez richtte in 2013 het bedrijf Direct IT op. Vandaag werkt er een team van 14 enthousiaste medewerkers aan de digitale toekomst van de Belgische KMO-markt. Direct IT biedt infrastructuur oplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen aan. Binnenkort verhuist het bedrijf naar een nieuw kantoorgebouw waar het team uitgebreid kan worden tot wel 25 medewerkers.

Manu Lagast maakte van Derotex een wereldspeler in de recyclage van jutezakken. Jutezakkken waarin voedingsmultinationals onder meer cacao- en kofiebonen invoeren in ons land, krijgen dankzij Derotex een nieuw leven. Ze worden vermalen tot fijne vezels, en die worden onder meer gebruikt in isolatie voor auto’s. De jutezakken van Derotex belanden op die manier in 35 landen over de hele wereld.

17.30 u Ontvangst en receptie

18.45 u Uitreiking Award Vlaamse Jonge Ondernemer, gastvrouw is Hanne Decoutere

20.15 u Aftrap STVV – KV Mechelen door de Vlaamse Jonge Ondernemer 2017

20.30 u STVV – KV Mechelen vanop onze privé VIP-tribune, hapjes en drankjes worden tijdens de match zowel op de tribune als binnen voorzien

22.15 u Dessertbuffet en afterparty

Schrijf u nu hier in

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.