Nieuws Antwerpen Tormans wil ook kantoor openen in Antwerpen

Tormans wil ook kantoor openen in Antwerpen

Tormans wil ook kantoor openen in Antwerpen

eddyHet detacheringbedrijf Tormans gaat binnen afzienbare tijd een eigen vestiging openen in Antwerpen. Tormans wil op die manier zijn klanten in de haven nog beter kunnen bedienen. Het bedrijf uit Geel heeft ondertussen als een van de eersten in Vlaanderen het kwaliteitslabel ‘Certified Member Projectsourcing’ behaald.

Tormans zet zijn expansie onafgebroken verder. Het bedrijf uit Geel opereert nu al vanuit kantoren in Melle en Vilvoorde. Antwerpen moet in dit opzicht de vierde vestiging worden. Tormans is in dit opzicht ijverig op zoek naar een mogelijke vestigingsplaats, bevestigt Eddy Laeremans van het bedrijf. Gehoopt mag worden dat het kantoor nog voor de zomer operationeel kan worden.

De zaken in Oost-Vlaanderen lopen onderhand zo goed dat er binnenkort een eigen nieuwbouw komt. Daartoe zullen de tien plaatselijke werknemers verhuizen van Melle naar het industrieterrein De Grote Nest waar een eigen grond gekocht werd.

Tormans heeft alvast indruk gemaakt op de sector. “Met 104 leden maken we deel uit van de beroepsvereniging van detacheringsbureaus Federgon”, zegt operations manager Eddy Laeremans uit. “Binnen het bestuur gingen er stemmen op om een kwaliteitslabel toe te kennen aan bedrijven die volgens een bepaalde code werken. Het bedrijf BDO werd aangesteld om de audits te doen. Wij hebben ons daarvoor ingeschreven en ondergingen een audit: hoe lopen de contacten met de klanten, hoe gaan we om met onze medewerkers, hoe staat het met onze solvabiliteit, enz. Op basis van de bevindingen hebben we nu het certificaat Certified Member Projectsourcing gekregen, wat vergelijkbaar is met een ISO-normering. Op dit moment zijn we met slechts 29 organisaties in onze sector die dit ook hebben behaald. Voor ons is het label zeer belangrijk. We kunnen aan onze klanten aantonen dat we alle procedures volgen.”

Tormans heeft momenteel 335 medewerkers in dienst. Het bedrijf won vorig jaar de trofee van Trends Gazelle voor het snelst groeiende bedrijf.

Foto: Jan Tormans (rechts) en Eddy Laeremans.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.