Nieuws Antwerpen Transport M Roosens wil naar Linkeroever

Transport M Roosens wil naar Linkeroever

Transport M Roosens wil naar Linkeroever

roosensHet transportbedrijf M Roosens onderhandelt met de bevoegde instanties om een terrein toegewezen te krijgen binnen de Antwerpse haven op Linkeroever. De site in Haasdonk waar het bedrijf al die jaren actief was is te klein geworden.

“Niet alleen lopen onze vergunningen binnenkort af, wij zijn de laatste jaren ook zo sterk gegroeid dat wij dringend moeten uitzien naar een andere vestigingsplaats”, zegt gedelegeerd bestuurder Stephan Roosens. “Wij zetten vandaag 50 trucks in en die bezetten flink wat terrein. Wij hebben 65 personeelsleden in dienst en hebben overigens altijd vacatures openstaan voor chauffeurs. Wij hopen eind 2017/2018 te kunnen verhuizen.”

Transport M Roosens
is vandaag aan zijn vierde generatie toe. Het bedrijf werd destijds in 1932 opgezet door overgrootvader Frans Roosens die met paard en kar boter en eieren vervoerde. Sindsdien ging het al die jaren in opgaande lijn. Transport M Roosens is vandaag vooral gespecialiseerd in containervervoer, tanktransport, conventioneel transport en diepladervervoer. “Het loopt vrij goed”, zegt Stephan Roosens. “Alhoewel ik ook niet moet overdrijven. Het gaat zeker niet meer zoals in de gloriejaren van enkele tijd terug.”

Het is nu wachten op een antwoord van de officiële instanties. Uiteraard wordt het wel even spannend want in de haven is de beschikbare grond vrij beperkt. Transport M Roosens hoopt toch op een terrein van minstens drie tot vijf hectaren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.