Nieuws Antwerpen Transporteur Michiels neemt Groover International over

Transporteur Michiels neemt Groover International over

Transporteur Michiels neemt Groover International over

trransportHet transportbedrijf Michiels uit Hulshout heeft zijn sector genoot, Groover International, overgenomen. De twee familiebedrijven gaan daarmee dezelfde weg op. Michiels was de laatste jaren aan  expansie toe en het feit dat Groover actief is op dezelfde markten, maakt van het bedrijf uit Ranst een ideale kandidaat.

Volgens Marc Van Grootel, die 27 jaar aan het roer stond van Groover, is dit ook de beste oplossing voor zijn werknemers en klanten. Hij was ook net op zoek naar een toekomst voor zijn bedrijf, aangezien niemand uit de familie zich aanbood om de fakkel over te nemen. Van alle geïnteresseerden  die kans maakten om de recente winnaar van de ‘Truck Safety Award 2016’ over te nemen, leek Michiels de beste partij.

Door de sterke gelijkenis in de bedrijfsactiviteiten kunnen alle stakeholders genieten van de grotere structuur die Michiels biedt, meent Marc Van Grootel. Dat dit alle partijen ten goede komt is al gebleken. De twee transporteurs werkten al een korte tijd samen waardoor er zo overtollige kilometers vermeden werden. Door deze opportuniteiten kwam de overname in een stroomversnelling.  Vanaf 1 juli 2016 zal het Groover team ook effectief geïntegreerd worden in de structuur en het netwerk van Transport Michiels en werken vanuit de standplaats te Hulshout.

Transport Michiels is met zijn flexibele dienstverlening, focus op toegevoegde waarde, veelzijdige vloot (oa kraan-, open-, huif-, bak- en frigowagens alsook kippers, diepladers, afvalcontainers, kooiapen, uitzonderlijk vervoer en extra services) en toegewijde (Belgische) medewerkers intussen een gewaardeerde partner van vele KMO’s en multinationals voor transport en logistieke oplossingen.

De overnamebemiddeling en transactie werd gerealiseerd door A-square.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.