Nieuws Antwerpen Travvant verzilvert outplacement expertise als partner van Motmans

Travvant verzilvert outplacement expertise als partner van Motmans

Travvant verzilvert outplacement expertise als partner van Motmans

ANTWERPEN – Travvant, een Antwerps specialist in outplacement, slaat de handen in elkaar met Limburgs HR-dienstverlener Motmans & Partners, dat eveneens een Antwerpse vestiging heeft. “Dit partnership heeft als doel om Belgische bedrijven en kandidaten nog beter te kunnen helpen groeien”, vertellen Geert Motmans (Motmans & Partners) en Roeland Van Dessel (Travvant).

“Na een eerste ontmoeting was het duidelijk dat wij aanvullend en versterkend kunnen werken zonder in elkaars vaarwater te komen”, zegt Roeland Van Dessel van Travvant. “Als dit dan ook gepaard gaat met open en begripvolle communicatie en respect voor elkaars corebusiness, is dit een win-win.”

Als neutrale en onafhankelijke speler in outplacement en inplacement werkt Travvant samen met diverse partners in België, die zelf ook de waarde van de neutraliteit koesteren en naar waarde schatten. “Waar Motmans & Partners zich focust op de organisatie en het individu om hen beiden te voorzien van advies aangaande profiel, match cultural fit, competenties … bekijken wij dit volledig vanuit het individu naar een verdere en bredere heroriëntatie in de ruime arbeidsmarkt door Outplacement enerzijds en vanuit het individu naar een verdere interne heroriëntatie bij de werkgever door inplacement anderzijds.”

Geert Motmans van Motmans & Partners: “Dat Travvant bovendien nationaal actief is, en wij zo onze horizonten kunnen verbreden, is eveneens mooi meegenomen. We gaan nu de ervaren mensen van beide organisaties samen zetten om expertise en best practices uit te wisselen. Zo kunnen we samen op lange termijn de beste service leveren aan klanten en kandidaten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.