TreeLife bouwt boomhutten

treelifeHet gaat hem vooral om het prachtige uitzicht. Nicolas Van Look zat ook in zijn jeugd vele dagen in de toppen van bomen en die belevenissen zijn hem altijd bijgebleven. Hij droomde ervan om die natuurlijke omgeving vast te leggen. Vandaag maakt hij boomhutten. Met TreeLife heeft hij zijn droom alvast voor een stuk waar gemaakt.

"Wij hadden bij ons thuis altijd nogal wat snoeiwerk te doen in het stukje bos achterin onze tuin", zegt Nicolas Van Look. "Ik was dan ook vaak bezig in de kruinen van de bomen en genoot er als jongen ontzettend van het mooie uitzicht dat je van daaruit hebt. Ik wilde daar absoluuts iets mee doen."

Na verloop van tijd gaf Nicolas dan ook zijn reguliere job op om het erop te wagen en zich volop in het tuinwerk en de bouw van boomhutten te gooien. Met succes. Sinds de opstart van zijn firma TreeLife in 2011 heeft hij vanuit Brasschaat al een aardige portefeuille aan opdrachten bijeengewerkt. Tot in Roeselare toe.

Boomhutten in allerlei variaties vormen uiteraard de kern van het verhaal. Leuke optrekjes waar niet alleen de jonge kinderen hun fantasie kunnen loslaten. Ook opgroeiende pubers en zelfs studenten maken van de boomhutten van TreeLife unieke plekjes waar ze zich even kunnen terug trekken uit de reële wereld. "Vanuit een boomhut kun je genieten van je tuin zoals nooit voorheen."

TreeLife heeft ondertussen trouwens ook voor diversificatie in het aanbod gezorgd. "Wij realiseren nu net zo goed paardenstallen, smoking lodges, televisiekamers, treelounges of privécafes", zegt Nicolas Van Look. "Maar uiteraard allemaal uit hout."

Het plaatsen van de houten constructies wordt afgewisseld met tuinonderhoud en snoeiwerk.

TreeLife was onlangs ook vertegenwoordigd op de Night Shift waar de firma "flink wat interessante contacten kon leggen."