Nieuws Antwerpen Trends in digitalisering komen aan bod op Made in Antwerpen Live

Trends in digitalisering komen aan bod op Made in Antwerpen Live

Filip Smet

Trends in digitalisering komen aan bod op Made in Antwerpen Live

Filip Smet

Filip Smet

Nog precies één maand te gaan tot ‘Made in Antwerpen Live’, het event waarop ondernemers en bedrijfsleiders uit de regio en gans Vlaanderen verwacht worden.
Op donderdag 8 december vanaf 14u is de nieuwe locatie van J&M Catering aan de Boomsesteenweg 28 in Schelle het decor voor de tweede editie van Made in Antwerpen Live! Het programma vind je hier.

Eén van onze gastsprekers is de jonge ondernemer Filip Smet. Aanvankelijk startte hij Interhost Solutions dat aan bedrijven website of software hostingcapaciteit aanbiedt. Intussen heeft Filip Smet Interhost Solutions geïntegreerd in een groter geheel: Lemon Companies. 
Lemon is een innovatief bedrijf dat participaties neemt in startende IT-bedrijven. Lemon biedt technische hulp en neemt het development proces van baanbrekende ideeën op zich, in ruil voor een stukje van de taart. Naast het groeiverhaal van Lemon Companies zal Filip Smet ook zijn inzichten in de digitaliseringstrends waarin hij rotsvast gelooft met ons delen: WebVR (Web Virtual Reality), (i)Beacons en NFC technologie, en bluetooth low energy protocollen Lora en Sigfox.

Blijf ‘Made in Antwerpen’ lezen als je benieuwd bent naar wat ook BASF CEO Wouter De Geest, AWDC CEO Ari Epstein en de tweelingzussen Joyce en Raissa De Haas van Double Dutch Drinks die namiddag te vertellen hebben. In de volgende drie weken komen we hier op terug, alsook op het debat met Schepen Koen Kennis, UA Rector Herman Van Goethem en Wouter De Geest dat Guy Janssens zal modereren.

Dit Live event wordt op een amusante en boeiende manier aan elkaar gepraat door Beroepsantwerpenaar, Tanguy Ottomer. Gestart als stadsgids en personal shopper, schreef Tanguy een aantal publicaties over Antwerpen waarin hij zijn liefde voor Antwerpen op aanstekelijke wijze aan anderen doorgeeft.

De namiddag wordt afgesloten met een walking dinner, een heuse culinaire verwennerij, geïnspireerd op de Antwerpse keuken. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een ideaal netwerkmoment.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.