Nieuws Antwerpen Troc verkoopt kooi van Patrick Haemers

Troc verkoopt kooi van Patrick Haemers

Troc verkoopt kooi van Patrick Haemers

troctrocDe tweedehandsketen Troc gaat samenwerken met het Antwerpse veilinghuis Moyersoen.  Troc.com lanceerde daartoe  de veilingsite www.troc-auctions.com. Hiermee gaat de keten de facto de rechtstreekse concurrentie aan met Ebay.

Troc is een Franse keten die ook in het Antwerpse een netwerk aan tweedehandswinkels uitgebouwd heeft. De winkel in Wilrijk is in dit opzicht een van de beste draaiende vestigingen van de hele groep.

Naast de nu al 29 Belgische winkels kunnen de geïnteresseerde klanten van Troc nu ook terecht bij www.troc-auctions.com als een extra verkoopskanaal. Pierre Boseret, algemeen directeur van Troc:  “Onze specialisten bepalen dagelijks de verkoopprijs van honderden producten die daarna voor cash geld worden aangekocht of in depot worden genomen. Vanaf nu breiden we onze dienstverlening verder uit waardoor onze klanten hun unieke artikelen eerst voor twee weken op onze veilingsite kunnen aanbieden. Wordt er op deze manier geen koper gevonden, dan worden de producten aan de man gebracht via de winkels of via www.troc.com. Voorlopig krijgen enkel de klanten van de Vlaamse winkels de kans om hun artikelen via opbod te verkopen. Later wordt deze dienst uitgerold naar Brussel en Wallonië.”

Voor de lancering van de nieuwe site, pakt Troc.com overigens uit met een heuse stunt. Eén van de eerste objecten die er onder de hamer gaan zijn namelijk twee stalen kooien waarin gangster Patrick Haemers, zijn vrouw en een bendelid in 1990 per legervliegtuig naar België werden teruggevlogen vanuit Brazilië. “Het startbedrag voor de kooien staat ingesteld op 190 euro, maar we hopen dat ze voor niet minder dan 500 euro per stuk onder de hamer gaan. Geïnteresseerden hebben nog tot 29 oktober de tijd om op de kooien te bieden,” aldus Pierre Boseret.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.