Nieuws Antwerpen TrueGEN gaat in zee met West-Vlaamse IT-dienstverlener

TrueGEN gaat in zee met West-Vlaamse IT-dienstverlener

TrueGEN gaat in zee met West-Vlaamse IT-dienstverlener

TrueGEN start een samenwerking met IT-dienstverlener Savaco. Die laatste wil zijn portfolio aan cybersecurity uitbouwen en ziet daarvoor een ideale partner in het cybersecuritybedrijf uit Massenhoven.

“TrueGEN focust al 10 jaar op het aanbieden van securityoplossingen op maat. Na een intensief traject van informatiewisseling, besprekingen en onderzoek, hebben we in Savaco een complementaire partner gevonden om onze verdere groei te realiseren”, zegt Sofie Prosperi, oprichtster van TrueGEN.

“Door het TrueGEN-team in de Savaco-familie aan boord te brengen, versterken we verder onze capaciteit en vaardigheden in het bouwen van krachtige securityoplossingen”, reageert co-CEO van Savaco Rik Vandemoortele. “We zijn dan ook overtuigd dat we zowel de klanten van TrueGEN als die van Savaco nog beter kunnen ondersteunen bij hun digitale uitdagingen en het optimaliseren van hun cyberveiligheid.”

Cybersecurity is de toekomst

Cybersecurity is een actueel thema. De drang van bedrijven om te digitaliseren zorgt ervoor dat deze ook aan cybersecurity moeten denken. Volgens Sofie Prosperi zijn de klanten dan ook de grootste winnaars bij deze nieuwe samenwerking: “Bij TrueGEN trachten we steeds onze klanten te ontzorgen op vlak van network security. Met Savaco aan onze zijde kunnen we hier nog verder in gaan. Onze klanten kunnen blijven rekenen op onze expertise in het beveiligen van hun IT-omgeving maar daarnaast zal ons aanbod versterkt worden door de knowhow en expertise van Savaco.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.