Nieuws Antwerpen Tuinarchitect Jeamie Hendrickx uit Brecht is publiekslieveling

Tuinarchitect Jeamie Hendrickx uit Brecht is publiekslieveling

Tuinarchitect Jeamie Hendrickx uit Brecht is publiekslieveling

BRECHT/ZOERSEL/WIJNEGEM – Tijdens de uitreiking van de awards voor de Vlaamse Tuinaannemer van het Jaar is Tuinarchitect Jeamie Hendrickx uit Brecht met de publieksprijs aan de haal gegaan. Met het ontwerp van een Antwerpse stadstuin in zuiderse sferen behaalde hij ook een zilveren medaille. Ook Tuinen Debie uit Zoersel – Wijnegem viel in de prijzen.

Afgelopen weekend werden de laureaten bekendgemaakt van de wedstrijd De Vlaamse Tuinaannemer 2020. Deze competitie zet elk jaar de beste tuincreaties in de kijker, verspreid over diverse categorieën.

In de categorie van kleinste tuinen (tot 150m²) ging het zilver naar Tuinarchitect Jeamie Hendrickx uit Brecht. Hij deed mee met het ontwerp van een Antwerpse stadstuin, die met zijn lavendel, brede grindpad, houten terras en weelderige vijgenboom de tevreden bewoners onmiddellijk naar het zuiden katapulteert.

Maar bovenal ging hij ook aan de haal met de publieksprijs. Jeamie Hendrickx, die intussen bijna 8 jaar bezig is als zelfstandig tuinarchitect: “Het winnen van de publieksprijs geeft een enorme hartverwarmende voldoening. Het motiveert me om verder mooie tuinen te ontwerpen, die aangepast zijn aan ons nieuw klimaat.”

Jong Talent

In de categorie Jong Talent, tuinaannemers jonger dan 30 jaar, is het brons voor Tuinen Debie uit Zoersel – Wijnegem. De zaak werd opgericht door Sam Debie. Hij viel in de prijzen met een grote open familietuin met veel speelruimte en een zwembad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.