Nieuws Antwerpen TV-gezicht Aisha Van Zele neemt Antwerpse restaurants over

TV-gezicht Aisha Van Zele neemt Antwerpse restaurants over

Koppel Miguel Dheedene en Aisha Van Zele nemen Ferrier 30 en Puro 26 over, twee trendy restaurants op het Zuid in Antwerpen.

TV-gezicht Aisha Van Zele neemt Antwerpse restaurants over

Miguel Dheedene en Aisha Van Zele nemen Ferrier 30 en Puro 26 over, twee trendy restaurants op het Zuid in Antwerpen. Voor het koppel zijn het de eerste gemeenschappelijke stappen in de zakenwereld. Aisha zal de dagelijkse leiding voor haar rekening nemen. “De restaurants zijn reeds goed geoliede machines, aan ons om ze goed geolied te houden”, zegt ze.

Ferrier 30 en Puro 26 zijn twee restaurants die naast elkaar liggen in het hart van het Zuid in Antwerpen. De rode draad van de twee zaken: de verfijnde Italiaanse keuken opgediend in een modern en strak interieur.

Restaurant Ferrier 30 mocht half oktober zeventien kaarsjes uitblazen, Puro 26 bestaat meer dan zes jaar. Tijd voor eigenaar Stefano Lampis om de fakkel door te geven. Ook al blijft Lampis zelf actief in de zaak. Net zoals zijn dochter Luana die de administratie voor haar rekening neemt.

Bekende zaken

Miguel Dheedene is al mede-eigenaar van modedistributeur Fashion Club 70 en mede-eigenaar van andere bekende horecazaken in Antwerpen als Matterhorn City, Matterhorn Süd, Gelato Giuliano, Le Pristine en Verso Café. Aisha Van Zele dan weer is een bekend voormalig model en televisiegezicht.

Studentenjob

“Ik heb in m’n studentenjaren heel wat ervaring opgedaan in de horecasector”, vertelt Aïsha. “Na mijn studies bleef ik tijdens de weekends ook actief in de horeca. Na verloop van tijd was dit niet meer te combineren en heb ik me volledig gefocust op de HR- wereld. Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn ervaring en kennis een meerwaarde zullen bieden op lange termijn bij deze nieuwe uitdaging.”

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Dirk . 2021-12-03 10:50:18

Dikke proficiat 🍾

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.