Nieuws Antwerpen Twee primeurs voor A12 business club

Twee primeurs voor A12 business club

Twee primeurs voor A12 business club

“Ondernemers kennen elkaar soms van naam en reputatie, maar worden vaak zo in beslag genomen door hun eigen bedrijf en hun specifieke problemen, dat ze zelden weten wat andere zaakvoerders ‘precies’ doen en vooral ‘hoe’ zij dat ‘precies’ doen”, zegt Freddy Michiels die al meer dan 20 jaar bezieler is van A12. “Onze business club heeft als objectief  ‘de communicatie tussen de verschillende bedrijfstakken, van Brussel tot Antwerpen en van Antwerpen tot Bergen-op-Zoom te bevorderen.”

Onder het motto ‘Bedrijfsleiders nader tot elkaar brengen’ organiseert A12 geregeld ontbijtmeetings met gastsprekers uit diverse ‘werelden’. Op 20 september ontbijten de A12-leden in het gezelschap van gastspreker Philippe De Backer, federaal staatssecretaris voor Bestrijding van de Sociale Fraude, Privacy en Noordzee. Dinsdag 17 oktober zijn de leden uitgenodigd door Antwerp Expo voor een ontbijt ter plaatse n.a.v. de vooropening van de beurs ‘Transport & Logistics’ waar ook een panelgesprek wordt aan gekoppeld.

Voortaan kunnen kandidaat-leden zich aanmelden via de vernieuwde website. Bestaande  leden, en dat zijn er zo’n goede 120, hebben toegang tot een aparte sectie op de site om zich online in te schrijven voor de ochtendactviteiten. Maar het aanbod gaat verder. A12 wil ondernemers en bedrijfsleiders ook met elkaar verbinden op meer informele momenten.

Een mooi voorbeeld hiervan was woensdagavond 21 juni. De A12-leden waren uitgenodigd voor een Scheldetocht richting Temse op de vernieuwde Flandria 24 die nu in handen is van ondernemer Philip De Prest van V-zit bvba. Hij investeerde in het schip zodat een complete renovatie mogelijk was. De Prest nam ook industrieel designer Axel Enthoven onder de arm om het interieur te vernieuwen. Weldra zullen de interieurwerken voltooid zijn en kan Flandria 24 weer ingezet worden voor publieke havenrondvaarten en privé verhuur voor recepties en feestjes tot 200 personen.

Van die zwoele zomeravond op de Schelde maakte A12 huisfotograaf Wilfried Deferme een reportage.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.