Nieuws Antwerpen UAntwerpen wil studenten stimuleren met gratis boek over ondernemen

UAntwerpen wil studenten stimuleren met gratis boek over ondernemen

UAntwerpen wil studenten stimuleren met gratis boek over ondernemen

Professor-ondernemer Hans Verboven, drukkerij Universitas en UAntwerpen slaan de handen in elkaar en publiceren een inspiratieboek voor duurzame groei: Beter Ondernemen. “Geen wetenschappelijk of academisch werkstuk, wel een recept voor waardemaximalisatie en een collage van ideeën, tools, verhalen en goede voorbeelden”, aldus Verboven.

Professor Hans Verboven is naast zijn functie als deeltijds duurzaamheidsprofessor ook zelf ondernemer. “Al meer dan tien jaar help ik bedrijven, lokale overheden en organisaties om hun beleid te optimaliseren met aandacht voor mensen en cijfers. Zo ondervind je wel wat meestal wel en niet werkt. Vaak schakel ik ook de hulp in van masterstudenten van de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie, omdat zij met hun frisse geest extra innovatief uit de hoek kunnen komen. Via dit inspiratieboek delen mijn (studenten)team en ik die ervaringen.”

Dankzij de steun van Universitas kunnen alle 21.374 studenten van UAntwerpen de komende twee weken een gratis hardcover full-color exemplaar afhalen. “We hebben voorlopig 1000 exemplaren voorzien, maar bij grote interesse komt er een tweede druk”, laat bedrijfsleider Tom Van Uffelen weten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.