Nieuws Antwerpen Ufinity en First Floor gaan samenwerken

Ufinity en First Floor gaan samenwerken

Ufinity en First Floor gaan samenwerken

KONTICH/ANTWERPEN – Financieel serviceprovider Ufinity gaat samenwerken met wervingsbureau First Floor uit Antwerpen. Op deze manier willen de twee bedrijven jong talent in de HR-, Marketing-, Employer Branding- en Financesector in contact brengen met bedrijven.

Adviesbureau Ufinity uit Kontich helpt financiële professionals aan werk en adviseert bedrijven bij HR-vraagstukken en financiële processen. First Floor uit Antwerpen is een wervingsbureau voor de HR-, marketing- en employer brandingsector. De samenwerking tussen de twee bedrijven komt er niet zomaar. Beiden plaatsen ze project consultants bij klanten, kiezen ze specifieke vakgebieden en hebben ze veel te bieden voor pas afgestudeerden en jonge professionelen.

Ufinity en First Floor kondigen hun samenwerking aan onder het motto: “de perfecte blend voor jong talent”. Beide bedrijven zullen intensief aan kennisdeling doen en bieden een breed aanbod aan trainingen aan. Zo begeleiden ze jonge professionelen tijdens hun eerste stappen in hun carrière via projectsourcing, gecombineerd met intensieve coaching, opleidingen en opvolging. Samen beschikken ze over een uitgebreid netwerk in alle universiteiten rondom Antwerpen en Leuven, waar eigen talent scouts en bridge builders actief zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.