Nieuws Antwerpen Ugly geeft vastgoed meerwaarde

Ugly geeft vastgoed meerwaarde

Ugly geeft vastgoed meerwaarde

philippeHet is een concept dat al enkele jaren zijn degelijkheid bewezen heeft: Ugly. Het gaat erom dat vastgoedtransacties beter lopen wanneer het pand een leuk en fris interieur gekregen heeft. De tijd dat vastgoedpanden zichzelf verkochten is immers voorbij. Ugly is in de markt gezet door het vastgoedbedrijf Vastgoed Gillis uit Berchem.

Zaakvoerder Philippe Gillis en styliste Carolien Berckmans schuimen al geruime tijd samen de designwinkels, vintage-sites en tweedehandelswinkels af. Met de bijeengebrachte spullen bouwen ze telkens weer een trendy en jong interieur uit in de verschillende panden die te koop staan.

Met het oog op de feestdagen verkoopt Ugly twee weekends lang allerlei meubels en accessoires in een pop-up shop in de Kasteelpleinstraat 14, om de hoek van de hippe Marnixplaats in Antwerpen. In de verkoop staan dan zowel meubels en accessoires die gebruikt werden op Ugly.be maar ook nieuwe stukken die ontdekt werden op designbeurzen. In de rest van het gebouw krijgen bovendien een aantal Antwerpse creatievelingen vrij spel.

Vastgoed Gillis is met het concept Ugly op die manier een van de koplopers op de vastgoedmarkt. Het bedrijf werd zo’n tien jaar geleden opgestart. Ugly stileert, fotografeert en omschrijft elk pand waardoor het potentieel ervan beter tot zijn recht komt. Een pand mag er anderzijds ook weer niet té clean uitzien. De kandidaat-koper moet aanvoelen dat er in het bewuste huis ook gewoond wordt. In dit opzicht worden professionele foto’s gemaakt en doelgerichte teksten geschreven.

De openingsuren van de pop-up shop: 11 december 16 tot 22u, 12-13 december 11-20u en 18-20 december 11-20u.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.