Nieuws Antwerpen Uitbaatster van broodjeszaak ‘@ Mor Lakker is’ moet haar zaak noodgedwongen overlaten: “Mijn hart bloedt”

Uitbaatster van broodjeszaak ‘@ Mor Lakker is’ moet haar zaak noodgedwongen overlaten: “Mijn hart bloedt”

Foto: rr

Uitbaatster van broodjeszaak ‘@ Mor Lakker is’ moet haar zaak noodgedwongen overlaten: “Mijn hart bloedt”

ANTWERPEN – Ze krijgt al zeker de prijs voor de origineelste naam van een broodjeszaak: @ Mor Lakker Is. Uitbaatster Sabine (48) moet helaas, na vijf jaar, haar droom weer opbergen, want haar gezondheid laat het niet meer toe. “Mijn hart bloedt.”

Sabine had al heel wat werkervaring, maar droomde in 2017 van een eigen stek. Dat werd haar broodjeszaak met 15 zitplaatsen aan de Diksmuidelaan. “Goed gelegen, met scholen en kantoren in de buurt, ik heb hier hard gewerkt en alles alleen gedaan. En vol enthousiasme”, vertelt Sabine, die nu volop adverteert en een overnemer zoekt.

“Het is wegens ziekte. Ik vind het enorm jammer, ik heb hier zo graag gestaan en zou nog keihard door willen werken maar dat gaat niet. Zo rond maart kunnen de nieuwe uitbaters starten.”

Sabine scoorde, naast die originele naam, met haar luxueuze ontbijtschotels en signatuur-broodjes. Het huisbroodje was met gepluisde kip, verse ananas, en allerlei groentjes. Een succesnummer. “Ik heb in die periode mooi de overgang gezien van de eters in de zaak naar de klanten die liever meenemen. Dat laatste is verdubbeld. Ik werk nu ook met drie meeneemsystemen, ook dat slaat aan”, zegt Sabine nog. Ook voor recepties of vergaderingen leverde Sabine broodjes, en bij feestelijkheden in de straat was er een standje plus terras met hamburgers of braadworsten.

@ Mor Lakker Is

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.