Nieuws Antwerpen UniMove Rotterdam sluit zich aan bij Gosselin Group

UniMove Rotterdam sluit zich aan bij Gosselin Group

UniMove Rotterdam sluit zich aan bij Gosselin Group

Gosselin Group kondigt de overname aan van het Rotterdamse UniMove bv, specialist in internationale verhuis en opslag. De Antwerpse speler verstevigt zo zijn marktpositie in Nederland.

Gosselin Group verwerft 100% van het aandelenkapitaal van UniMove, dat zal opereren vanuit het bestaande Rotterdamse pand en naast de bestaande Nederlandse verhuistak van Gosselin zal handelen.

“We zijn actief op zoek geweest naar versterking van onze marktpositie in Nederland en zijn verheugd een ideale oplossing te hebben gevonden. Onze bestaande FIDI-activiteiten zijn voornamelijk gericht op internationale zakelijke activiteiten. Net als in andere sterke markten hebben we onze eigen activiteiten, waardoor we onafhankelijker kunnen zijn van onze toeleverende partners. Naast het toevoegen van operationele capaciteiten, versterken we ook ons ​​marktaandeel in zowel de lokale als internationale business”, weet Marcel Jörg, ceo Gosselin Moving.

Aanvulling

UniMove vult Gosselin aan met haar overwegend internationale verhuis- en opslagactiviteit. Daarnaast brengt UniMove zijn binnenlandse verhuismerk in Jac den Hollander, dat het in 2008 heeft overgenomen.

Het bestaande en ervaren UniMove-team en -management, onder leiding van Michel Paijens en Raymond van Dijk, zullen het bedrijf leiden. Zij krijgen nu toegang tot Gosselin’s pan-Europese middelen en kunnen zo de groeiende business in Nederland en in heel Europa versterken en benutten. UniMove is ook lid van IAM, PAIMA en Erkende Verhuizers, de branchevereniging voor de Nederlandse verhuisbranche.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.