Nieuws Antwerpen Uniqlo nu ook in Wijnegem

Uniqlo nu ook in Wijnegem

Uniqlo nu ook in Wijnegem

uniDe Japanse keten Fast Retailing Co. heeft zijn start niet gemist. Met hun merk Uniqlo openden de Japanners eerder hun eerste winkel in België op de Antwerpse Meir. De resultaten waren kennelijk zo goed dat er nu al een tweede winkel geopend wordt in het Wijnegem Shopping Center.

Uniqlo heeft hoe dan ook iets unieks. De Japanse keten heeft een eigen aanpak en stijl. Die heeft nogal wat consumenten kennelijk overtuigd. In die mate dat er nu al op 25 maart e.k. een tweede winkel geopend wordt. “We waren heel gelukkig met die vaststelling dat de Antwerpenaren Uniqlo en onze filosofie meteen in hun hart gesloten hebben,” zegt topman Takao Kuwahara van Uniqlo Europe.

Uniqlo is een merk van de Fast Retailing cO;, een wereldwijde retail keten die kleren ontwerpt, produceert en verkoopt onder de zeven merknamen Comptoir des Cotonniers, GU, Helmunt Lang, J. Brand, Princesse ta tam, Theory en Uniqlo. De keten realiseerde tijdens zijn laatste afgesloten boekjaar een omzet van liefst 13 miljard dollar en runt 1600 winkels in 17 verschillende landen.

De Japanners werken op een uniek business model waarbij het hoogwaardige en casual kledij ontwerpt en produceert. Het bedrijf is van mening dat kledij uiterst comfortabel moet zijn en dat de veelzijdige ontwerpen een hoge kwaliteit en een uitstekende pasvorm moeten bieden voor iedereen die ze draagt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.