twee-beelden Rechts: co-voorzitters Murielle Ungricht en Nick Haverals.

UNIZO lanceert lokale vereniging voor ondernemers uit stad Antwerpen

Gisteren, 27 februari, kwamen zo'n 80 ondernemers samen voor de lancering van de ‘Antwerp Community for Entrepreneurs powered by UNIZO’, kortweg ACE. Gedelegeerd Bestuurder Danny Van Assche was erbij om de avond te openen.

Hoewel UNIZO provincie Antwerpen verschillende lokale ondernemersverenigingen heeft over de hele provincie, was er nog geen team samengesteld in het centrum van Antwerpen. Daar kwam gisteren verandering in. "We hadden in hartje Antwerpen ook nood aan zo'n vereniging", zegt Karo Janssens, belangenbehartiger bij UNIZO provincie Antwerpen. “Enkel ondernemers weten hoe andere ondernemers denken en voelen. Het is daarom belangrijk dat zij op beleidsniveau worden gerepresenteerd door hun peers."

De opening bleek een succes. Co-voorzitters Murielle Ungricht en Nick Haverals benadrukten ook het belang van samenwerking voor de uitdagingen van vandaag: “Met ACE willen we elkaar ondersteunen, ervaringen delen en gezamenlijk werken aan een sterker ondernemersklimaat in Antwerpen. Want ACE wil bruggen bouwen tussen sectoren en districten. Ze wil mee innovatieve oplossingen ontwikkelen en de stem van ondernemers laten weerklinken in de besluitvorming."

Naast Nick (Purple Panda) en Murielle maken Sander Heyns (Adamant), Loubna Tallal (Malahima Agency) en Hendrik Keersmaekers (Advocaat Hendrik Keersmaekers) deel uit van het kernteam van ACE.