Nieuws Antwerpen Vaarwel Watts’on, welkom Localyse

Vaarwel Watts’on, welkom Localyse

Vaarwel Watts’on, welkom Localyse

Op 2 januari 2017 wijzigde Watts’on, de Google Maps premium partner in de BeNeLux, zijn bedrijfsnaam. Het bedrijf staat nu beter bekend als Localyse.

Waarom net nu deze naamsverandering vroeg ‘Made in Antwerpen’ aan Chris Hoogwys, Business development manager van Localyse.
“Watts’on stond voor het bewust worden van de mogelijkheden rond Google Maps. Als Google Maps implementatiepartner vonden we dat deze niet meer overeenstemde met ons huidig aanbod en doelstelling. Samen met Google, vinden we dat ‘locatie beleving’ de volgende logische stap is in ons dagelijks leven. Locatie is een strategie geworden voor onze klanten, wat vanaf nu wordt aangeboden door Localyse.”

Localyse is gevestigd in Edegem en Utrecht en ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 15 gespecialiseerde Google Maps consultants en ontwikkelaars. Zij kunnen ook beroep doen op hun moederbedrijf Geo Square met een 100-tal werknemers waaronder GEO- ingenieurs, architecten, analisten, consultants en ontwikkelaars.

Glenn Demeyer, location consultant van Localyse stelt: “Google Maps dient niet enkel voor de gekende en de meest gebruikte route bereken-applicatie of om je omgeving via Streetview te bekijken. De laatste jaren zijn hierbij ook verschillende unieke out-of-the-box ‘location services’ voor bedrijven toegevoegd die voor alle bedrijfsprocessen kunnen worden ingezet waarbij locatiegegevens belangrijk zijn. Zo kan je binnen je bedrijf gemakkelijk de operationele kant opvolgen en aansturen en tegelijkertijd sales of marketing op de hoogte brengen via Geo-marketing.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.