Nieuws Antwerpen Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Facilitair&GebouwbeheerAanbieders van meubilair, brandblussers, akoestische panelen, parkeersystemen, gebouwautomatiering, schoonmaakdiensten, geursystemen, ongediertebestrijding, inbindmachines en nog zoveel meer, maken van 14 tot en met 16 september 2016 hun opwachting in Antwerp Expo op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Deze  tweejaarlijkse vakbeurs die voor het eerst in 2014 plaats vond, is een organisatie van HoLaPress Communicatie dat ook zijn schouders zet onder de gelijknamige vakbeurs in Utrecht en het Nederlands Kenniscentrum Facilitair Management en Gebouwbeheer. Gespreid over drie dagen verwacht de organisator in het totaal 1 500 bezoekers die met de materie professioneel bezig zijn.

Naast een gevarieerd aanbod van producten en diensten zijn er ook themapresentaties en inspirerende bijeenkomsten.
Stad Antwerpen stelt op de vakbeurs zijn aanbod maatwerkbedrijven in onderhoud van gebouwen of bedrijfsterreinen voor. Een maatwerkbedrijf, vroeger gekend als sociale of beschutte werkplaats, is een onderneming waarop men een beroep kan doen om een onderdeel van een productieproces over te nemen en uit te voeren of diensten te leveren op maat. Op woensdag 14 september om 13u en donderdag 15 september om 14u zijn er lezingen over Antwerpse maatwerkbedrijven.

Wie meer wil vernemen over de trends en tendenzen in Facility Management (FM) kan op de beurs terecht voor de lezing van IFMA, de beroepsfederatie, op woensdag 14 september tussen 14u en 15u30. Het volledig programma met de lezingen vind je hier.

“FM is een heel belangrijk aspect in de bedrijfsomgeving. Het gaat, zoals de naam zegt, over het faciliteren van een bedrijf. Er doen zich op dit vlak ook heel wat innovaties voor. Bedrijven staan meer stil bij wat ze nodig hebben en hoe ze de dingen gaan aanpakken”, zegt Kris Pattyn, directeur HoLaPress Communicatie,

De voorlopige lijst met exposanten vind je hier. Er zijn nog enkele standen vrij.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.