Nieuws Antwerpen Van den Broeck Bouwmaterialen opent in Schoten

Van den Broeck Bouwmaterialen opent in Schoten

Van den Broeck Bouwmaterialen opent in Schoten

dirkVan den Broeck Bouwmaterialen uit Lier heeft een filiaal geopend in Schoten. Het bedrijf zet daarmee zijn expansie in de regio onverminderd verder.

Met een duidelijke focus op dak- en gevelmaterialen moet de nieuwe vestiging aan de Metropoolstraat in Schoten Van den Broeck Bouwmaterialen een bijkomende groei-impuls geven. Het bouwbedrijf is al vele jaren een vertrouwde partner voor zowel de doe-het-zelver als de professionele bouwwereld. Vanuit Schoten kan de regionale positionering van het bedrijf nog verbeterd worden.

In Schoten gaat het in eerste instantie om dak- en gevelmaterialen zoals 30 soorten dakpannen, leien, velux dakvensters, roofing, isolatiemateriaal, zink en gevelbekleding. In de ruime magazijnen zijn daarmee grote stocks opgebouwd zodat in een minimum van tijd kan geleverd worden. Het bedrijf beschikt daartoe over een wagenpark van 14 trucks.

De groep heeft het in het verleden ook een sterke ervaring opgedaan in het beleveren van professionele bouwmaterialen. De eigen betoncentrale heeft daarbij een grote rol gespeeld. In Lier kunnen op bestelling de meeste soorten beton aangemaakt worden.

De winkel is vooral afgesteld op de doe-het-zelver en de zelfbouwer. Er zijn vele duizenden gereedschappen en ijzerwaren  voorradig. Van den Broeck Bouwmaterialen is zowat 60 jaar op de markt en wordt vandaag aangestuurd door Guy en Mia Van den Broeck. De groep stelt zo’n 40 mensen tewerk. In het nieuwe filiaal van Schoten worden vijf mensen aan het werk gezet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.