Eva De Fré en Anouk Reynders Eva De Fré en Anouk Reynders zetten dit weekend de deuren van hun serre open. Foto: RR

Van Godisvremd tot tafellinnen, Deli Veldbistro brengt lokale producten in kerstsfeer bij elkaar

In hun serre aan de Eekstraat in Vremde openen Anouk Reynders en Eva De Fré zaterdag en zondag hun Deli Veldbistro of pop-up buurtwinkel. De gezellige seizoensmarkt met lokale producten moet een inspirerende aanloop naar de feestdagen worden.

De Veldbistro in de groene Boechoutse deelgemeente staat bekend voor het seizoensgebonden menu dat er tweemaal per jaar wordt geserveerd. Vorig jaar werd dit initiatief voor de eerste maal uitgebreid met een Deli Veldbistro die op zaterdag 9 en zondag 10 december een nieuwe editie krijgt.

De lokale producten liggen in de landelijke serre. Foto: RR

“De Deli Veldbistro is een gezellige seizoensmarkt met lekkere en lokale producten. Denk hierbij aan wijn van Oud Conynsbergh, non-alcoholische aperitief van Odett, Boechoutse honing, appelsap uit onze boomgaard, Vremdse gin,…. Naast kenmerkende gerechten uit onze veldkeuken, verzamelen we delicatessen uit Vremde, Boechout en omstreken onder één dak. Op deze manier laten we het ongelofelijke aanbod uit de buurt zien”, geven Anouk en Eva aan.

De bezoekers zullen zich snel in de kerstsfeer wanen want naast het eten en drinken kunnen ze er terecht om geschenken te kopen. “Ondertussen hebben we een eigen lijn van keramiek ontworpen en dit jaar zal ook tafellinnen van reststoffen te vinden zijn op onze deli.”

De serre is beide dagen van 10 tot 17 uur toegankelijk.

Dranken als Godisvremd en Strange Donkey zijn Boechoutse producten. Foto: RR