Nieuws Antwerpen Van Moer Logistics neemt Bertels International over

Van Moer Logistics neemt Bertels International over

Van Moer Logistics neemt Bertels International over

Van Moer Logistics heeft de acquisitie van Bertels International afgerond. Het Antwerpse transportbedrijf Bertels International beschikt over 11 wagens, 15 containerchassis en een depot van 13.000 m² in de Moerstraat op de Antwerpse rechteroever. Met deze overname verwerft Van Moer Logistics dus zijn eerste tankcontainerdepot op de Antwerpse rechteroever.

Bertels International is voornamelijk gespecialiseerd in transport en opslag van ADR tankcontainers met een opslagcapaciteit van 700 TEU. Het bedrijf realiseerde in 2020 een omzet van 1,8 miljoen euro. Eigenaar Peter Bertels is tevreden met de acquisitie en blijft actief binnen het bedrijf als verantwoordelijke voor het depot in de Moerstraat.

Peter Bertels: “De visie van Jo Van Moer gaf me het vertrouwen dat de assets van Bertels International op de meest optimale manier geïntegreerd worden in de bestaande logistieke groep. Met heel veel plezier kijk ik uit naar de toekomst en groeiopportuniteiten van onze organisatie binnen Van Moer Logistics.”

Jo Van Moer: “ Met deze nieuwe uitvalsbasis op de rechteroever kunnen we onze klanten meer efficiëntie en flexibiliteit bieden op vlak van transport en opslagmogelijkheden. De 11 wagens van Bertels International zijn een welkome versterking voor onze transportvloot die zich verder specialiseert in tankcontainers.”

Met deze toevoeging telt de eigen tankcontainervloot van Van Moer Logistics 63 wagens, goed voor een aandeel van 12,6% op de gehele truckvloot van de logistieke groep uit Zwijndrecht. In de Moerstraat zal ook geïnvesteerd worden in een heatinginstallatie. Op deze manier kan Van Moer Logistics ook de opwarming van tankcontainers aanbieden op hun nieuwe uitvalsbasis te rechteroever.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer