Van Mossel Carrosserie Aartselaar Foto: Van Mossel Carrosserie

Van Mossel Carrosserie poot nieuw hoofdkwartier neer in Aartselaar

AARTSELAAR - KONTICH - Van Mossel heeft een nieuwe vestiging geopend op de Boomsesteenweg 39 in Aartselaar. De nieuwe vestiging vervangt de carrosserie in Kontich en wordt meteen ook het hoofdkwartier van de Van Mossel Carrosserie Holding België.

In de nieuwe vestiging staan duurzame herstelprocessen en het gebruik van ecologische producten centraal. De vestiging is uitgerust met Smart Repair boxen om snel en efficiënt kleine schades te kunnen herstellen en de klant kortere doorlooptijden te kunnen waarborgen. "We ontzorgen de klant volledig, terwijl hij rustig verder werkt of van een lekker kopje koffie geniet in onze klantenzone”, zegt Bart Van Koetsem, algemeen directeur Van Mossel Carrosserie Holding België.

Nieuw hoofdkwartier

De nieuwe Carrosserie is gevestigd op de Boomsesteenweg 39 in Aartselaar en wordt meteen ook het nieuwe hoofdkwartier van de Van Mossel België Carrosserie Holding. “De verhuis van Kontich naar Aartselaar was een strategische keuze. Door de centrale ligging en de nabijheid van onze andere vestigingen kunnen we onze klanten nu nog beter van dienst zijn”, aldus Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg. “Bovendien huizen nu ook onze afdeling Logistiek en Shortlease & rent hier om nog betere synergiën te kunnen creëren tussen onze verschillende afdelingen”.