Nieuws Antwerpen Van Oirschot met nieuw filiaal in Kapellen

Van Oirschot met nieuw filiaal in Kapellen

Van Oirschot Kapellen Van Oirschot opent nieuw filiaal in Kapellen

Van Oirschot met nieuw filiaal in Kapellen

Van Oirschot, een vaste waarde in de Belgische HVAC-markt (ventilatie, verwarming en sanitair), keert terug naar waar het allemaal begon en opende op 1 maart een nieuw filiaal in Kapellen.

Vanuit een simpele opslagruimte te Kapellen stampten Luc en Suzanne Van Oirschot in 1967 de firma “Van Oirschot” uit de grond. Na een mooie evolutie doorheen de tijd heeft het bedrijf zichzelf in de top 5 van Belgische groothandels geplaatst.

Met de oorsprong van de firma in het achterhoofd is het dan ook logisch dat een regionale uitbreiding in Noord-Antwerpen niet kon uitblijven. Op woensdag 1 maart werden de deuren van het nieuwe Van Oirschot filiaal te Kapellen (Antwerpen) geopend. Gedurende de hele openingsmaand wordt iedere installateur verwelkomd met een GRATIS zakje “Antwerpse Handjes” bij een eerste bezoek.

Het filiaal in Kapellen, reeds de dertiende Van Oirschot vestiging in België, heeft een totale oppervlakte van 1.200m². “Deze lokale verankering zorgt ervoor dat professionele installateurs uit Noord-Antwerpen nu ook in een eigen filiaal kunnen genieten van onze service“, klinkt het bij de groothandel.

SAVE THE DATE

Op donderdag 20 april 2023 worden alle professionele installateurs van de regio uitgenodigd om samen met Van Oirschot de opening van het nieuwe filiaal in Kapellen officieel te vieren. Maak tijdens de openingsreceptie kennis met Van Oirschot en hun samenwerkende leveranciers.

Registreer je aanwezigheid: www.vanoirschot.be/nl/evenementen

Van Oirschot is een vooruitstrevend en modern bedrijf met 12 vestigingen in België. Als HVAC-groothandel bieden wij energie-efficiënte oplossingen aan voor ventilatie, verwarming en sanitair in een professionele markt. Wij ondersteunen installatiebedrijven met een waaier aan verschillende diensten en mogelijkheden, zowel fysiek als digitaal.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.