Nieuws Antwerpen Van Roey ICT Group en Special Olympics Belgium vormen een team

Van Roey ICT Group en Special Olympics Belgium vormen een team

Van Roey ICT Group en Special Olympics Belgium vormen een team

Van Roey ICT Group is onlangs een structurele samenwerking aangegaan met Special Olympics Belgium vzw dat 20 000 atleten en 9 000 vrijwilligers wil bereiken tegen 2020.

Om de vrijwilligerswerking professioneel te laten verlopen, zal Special Olympics de komende 4 jaar de EventManager tool van VanRoey.be gebruiken, met de jaarlijkse Nationale Spelen als hoogtepunt. Die vonden afgelopen verlengd weekend plaats in Lommel en brachten meer dan 3 500 atleten met een verstandelijke beperking samen.

Van Roey wordt niet alleen Gold Partner van Special Olympics. Onder het motto ‘Sport voor iedereen!’ engageert het bedrijf zich ook om G-atleten te betrekken bij haar uiteenlopende sportieve initiatieven en vrijwilligers af te vaardigen naar een aantal activiteiten van Special Olympics.

Het leven van mensen met een verstandelijke beperking verruimen dankzij sport, dat is de missie van Special Olympics. De Belgische afdeling en haar 12 500 atleten kunnen elk jaar rekenen op meer dan 6 000 vrijwilligers. Bij het waarmaken van de groeiambities komt VanRoey.be in beeld. Special Olympics zal de komende jaren de EventManager tool van VanRoey.be gebruiken voor de registratie van en communicatie met alle vrijwilligers op al haar events.

Zehar Sayin, Co-CEO van Special Olympics: “Wij waren op zoek naar een tool die de spil kon worden van een vlekkeloze samenwerking en communicatie met onze vrijwilligers. En zo kwamen we bij Van Roey terecht. De Nationale Spelen van dit jaar zijn het startschot voor een langdurig partnership.”

Pat Van Roey, General Manager: “Wij vinden het belangrijk doordacht deel uit te maken van de wereld en samenleving waarin wij ondernemen. Wij minimaliseren onze ecologische impact door onze eigen CO² uitstoot te verkleinen en wij investeren ook een deel van onze winst én opgedane expertise terug in de maatschappij. Naast enkele initiatieven die ondernemen en werken met technologie en ICT stimuleren, steunen wij ook heel bewust initiatieven die inclusieve sport, gezondheid en innovatieve zorg stimuleren. We hebben een groot hart voor goede doelen die gezondheid voorop stellen. Liefst dan nog initiatieven die sport en gezondheid ondersteunen voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Wij zijn een heel sportief bedrijf en willen er met onze steun mee voor zorgen dat iedereen kan sporten. Zoals ook met To Walk Again gaan we met Special Olympics een engagement op lange termijn aan.”

Al 25 jaar biedt VanRoey.be vanuit zijn kantoren in Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen, IT- oplossingen in Infrastructuur (zoals Security, Storage & Cloud en Networking) en Applications (zoals Dynamics en Office365, Apps & E-commerce) alsook Managed Services en Staffing.
Naast VanRoey.be maken ook Logiqstar, Sirvo en Senzyx deel uit van de Van Roey ICT Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.