Nieuws Antwerpen Van Roey ICT Group neemt LogiQstar over

Van Roey ICT Group neemt LogiQstar over

Van Roey ICT Group neemt LogiQstar over

logi De Van Roey ICT Group heeft LogiQstar overgenomen, het Antwerpse bedrijf achter een transparant platform voor logistieke dienstverleners. Voor de Van Roey ICT Group betekent de operatie pnieuw een grote stap in de internationale groeistrategie van het bedrijf. De klanten van LogiQstar zijn immers grote internationale logistieke dienstverleners zoals havenbedrijven, douanekantoren, expediteurs en logistieke bedrijven. Met LogiQsar kunnen zij hun complexe operationele en financiële bedrijfsprocessen op een eenvoudige en transparante manier afwerken.dankzij het unieke softwareplatform LogiQstar. Het systeem is trouwens gebouwd op en gecertifieerd voor Microsoft Dynamics NAV.

General manager Pat Van Roey: “Bij deze beslissing hebben verschillende elementen meegespeeld. Natuurlijk geloven wij rotsvast in de oplossing die LogiQstar logistieke dienstverleners aanbiedt. Gesterkt door de salesexpertise van het VanRoey.be-team willen wij de klantenportefeuille nog sterk uitbreiden. Dat dit wereldwijd zal gebeuren, mag gezien de sector niet verbazen. LogiQstar is een exportproduct. Het was al lang een droom om mijn bedrijf internationaal te laten doorgroeien. Ook om de ambitieuze mensen uit mijn team de kans te geven verder te groeien.”

Een ander belangrijk element dat meespeelde was het feit dat LogiQstar een gecertifieerde Microsoft Dynamics NAV applicatie is. Pat Van Roey: “Dit is een handelsmerk voor ERP (Enterprise Resource Planning) en CRM (Customer Relationship Management). Het bestaande Dynamics NAV team wordt hierdoor nog versterkt. We zullen de naam LogiQstar trouwens verder blijven gebruiken.”

Ook het bestaande team en de aandeelhouders van LogiQstar geloven rotsvast in de overname. General Manager Eric Robbeets: “Deze overname was nodig om de positie van LogiQstar zowel nationaal als internationaal te verstevigen. Met Van Roey als partner krijgen onze klanten meer zekerheid. Het dienstenpakket van de Van Roey Group is ook veel breder, met Security, Cloud, Mobile en Applications als speerpunten.”

LogiQstar is een uniek softwarepakket voor logistieke dienstverleners. Vanuit 1 transparant platform worden hun complexe operationele en financiële bedrijfsprocessen eenvoudig te beheren en beheersen. Wereldwijd gebruiken honderden medewerkers van havenbedrijven, expediteurs, douane-agentschappen en logistieke bedrijven LogiQstar. Alle bedrijfsdata, vanaf het eerste contact met de klant of leverancier, over de handling, tot aan de facturatie en betaling, zijn altijd raadpleegbaar én bruikbaar door elke betrokken partij. Zonder papieren documenten. Zonder dubbele ingaven van data. Het platform ondersteunt truck-, water-, trein- en luchtvracht en biedt verschillende functionaliteiten in modules. LogiQstar creëert documenten die voldoen aan specifieke eisen van de klant en de actuele wetten en overheidsregels.

LogiQstar werd in de afgelopen jaren ontwikkeld door een team van experts met wereldwijde ervaring in de ontwikkeling en implementatie van financiële en logistieke oplossingen. Om continuïteit en technologische vernieuwing van het platform te garanderen, werd het gebouwd op de internationaal ondersteunde ERP-software Microsoft Dynamics NAV. Hierdoor is de oplossing ook volledig geïntegreerd met andere Microsoft oplossingen zoals SQL, Office365, Outlook en Sharepoint.

Enkele belangrijke klanten zijn vandaag Molenbergnatie, Novanatie, Nova & Hesse-Noord Natie, Manuport Logistics, Cargoflow, MT Art Services, Interfracht, Seamodal, Sea-invest en Penta Shipping Group.

VanRoey.be en Webstore.be maken samen deel uit van de Van Roey ICT Group. VanRoey.be is strategische ICT-partner van haar klanten met een focus op Security, Cloud, Mobile en Applications. VanRoey.be is een toonaangevende onderneming, met vestigingen in Turnhout, Geel en Mechelen en is gepassioneerd door de mogelijkheden van ICT. Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen oplossingen en partners en een team van experts zorgen wij ervoor dat u een betrouwbare en succesvolle zakenpartner blijft: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.