Helexia

Van Wellen Group plaatst 19.580 zonnepanelen op 8 Antwerpse sites

ANTWERPEN – Helexia installeerde onlangs 19.580 zonnepanelen op acht verschillende sites van Van Wellen Group in de Antwerpse haven. Dankzij deze investering wekt Van Wellen nu jaarlijks meer elektriciteit op dan wat de sites verbruiken. Zo zet het bedrijf een cruciale stap richting CO2-neutraliteit.

Vastgoedgroep Van Wellen Group investeert, ontwikkelt en beheert commercieel en residentieel vastgoed in Antwerpen en aan de Noordzee. Het bedrijf beschikt over 400.000 m² opslagruimte en 20.000 m² kantoorruimte in de Antwerpse haven. Het vastgoedbedrijf liet nu 19.580 zonnepanelen installeren door Frans energiebedrijf Helexia.

Frans energiebedrijf Helexia vond in 2018 zijn weg naar de Belgische markt en specialiseert zich in energie-efficiëntieprojecten. “De transparantie en eerlijkheid van Helexia was voor ons een ongelofelijke troef in de succesvolle realisatie van het project”, vertelt Jan De Block van Van Wellen Group. “Helexia staat garant voor turnkey-realisaties, maar niet alleen nemen ze alles in handen, ze begeleiden ook bedrijven op weg naar CO2-neutraliteit.”