Nieuws Antwerpen Vandelanotte wint Cloud Accountant Award

Vandelanotte wint Cloud Accountant Award

Vandelanotte wint Cloud Accountant Award

vandelanotteHet accountancybedrijf Vandelanotte is door Exact uitgeroepen tot Belgische Cloud Accountant 2015. Het is het eerste jaar dat Exact, “wereldwijde leider op het vlak van businesssoftware in de cloud,” de award uitreikt in België. De vakjury kroonde Vandelanotte unaniem tot winnaar “omwille van zijn duidelijke visie en strategie in de migratie naar de cloud.” Het bedrijf mag voortaan de titel ‘Cloud Accountant 2015-2016’ dragen. Vandelanotte is een Belgisch accountancybedrijf met 8 vestigingen, daaronder ook een in Deurne.

Het is het eerste jaar dat Exact de Cloud Accountant Award uitreikt in België. Met de prijs wil Exact vernieuwende accountancybedrijven bekronen die hun dienstverlening op een succesvolle manier verbeterden door toepassingen in de cloud. Daarmee wil de aanbieder van businesssoftware nieuwe ontwikkelingen stimuleren en de opportuniteiten die de cloud biedt, bekender maken bij een groot publiek.

Bart Van Coile, ondervoorzitter van het IAB geeft aan: “Wij zien in de markt dat digitalisering en online vernieuwing steeds belangrijker worden voor accountants. Zij moeten naast hun financiële dienstverlening ook steeds meer de focus leggen op proactief bedrijfsadvies.”

De jury koos unaniem voor Vandelanotte als winnaar van de eerste editie. Het accountancybedrijf heeft acht vestigingen in België en heeft ruim 265 medewerkers in dienst. Aan de Herentalsebaan in Antwerpen wordt een eigen kantoor gerund. Jurylid Freddy Michiels, journalist en hoofdredacteur KMO Insider: “Vandelanotte is een grote dienstverlener, ze zijn een gevestigde waarde. Ze beseffen dat ze hun bedrijfsprocessen moeten omschakelen en zijn daar gestaag maar succesvol mee bezig”.

Ook de realistische aanpak van Vandelanotte viel de jury op. “Het bureau is een ontwikkeling gestart van offline naar online werken. Ze dragen betrokkenheid, innovatie en groei hoog in het vaandel. Ze hebben een strategie opgesteld om nieuwe technologie in te zetten en ze doen dit in een tempo dat zowel past bij de klant als bij de organisatie. Ze hebben een duidelijke visie op de samenwerking met hun cliënten en het proces naar de cloud ondersteunt dat”, aldus Gerrit Veltkamp, Thought Leader bij Exact.

Vandelanotte nam het in de eindronde op tegen twee andere genomineerden: Cynex uit Hasselt en Online Accountants uit Blankenberge. Ook zij maakten veel indruk op de jury. “Cynex vanwege zijn moderne visie en aanpak en zijn zelfontwikkelde financiële dashboard. Online Accountants omdat het als starter volledig online werkt en beschikt over een groot groeipotentieel”, zegt jurylid Ann Vanbergen, beheerder van taxExpert.be en het nieuwe portaal boekhouderstotaal.be.

Foto: De vestiging van Vandelanotte in Deurne.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.