Nieuws Antwerpen VanRoey.be goes Mechelen

VanRoey.be goes Mechelen

VanRoey.be goes Mechelen

patjezeker VanRoey.be heeft de businessactiviteiten van Aksioma in Mechelen overgenomen. Het bedrijf uit Turnhout opent meteen ook een derde vestiging in de gebouwen van Bulo. De klanten van VanRoey.be en Aksioma kunnnen er vanaf 29 oktober e.k. terecht. VanRoey.be is ook al actief in Geel.

VanRoey.be
zet hiermee zijn opmars als strategische ICT-partner en –dienstverlener verder. Het bedrijf versterkt er tevens zijn positie mee in de regio Antwerpen-Mechelen-Brussel.

Pat Van Roey, stichter en general manager van VanRoey.be: “De laatste jaren maakte VanRoey.be een mooi groeitraject door. Dankzij onze continue investeringen in de expertise van onze mensen en in partnerships met innoverende topmerken, overtuigen we vandaag steeds meer klanten in Vlaanderen én Wallonië. De overname van Aksioma geeft ons de slagkracht die we nodig hebben om nog verder te groeien. Ze is strategisch omdat het ons team én klantenbestand uitbreidt in een belangrijke regio. De evidente volgende stap was dan ook het openen van een derde filiaal in de regio Mechelen. Vanuit onze kantoren in de gebouwen van BULO zullen we onze bestaande en nieuwe klanten optimaal bedienen. ”

Aksioma maakte – net als VanRoey.be – deel uit van de QCom Groep. Voor de klanten van Aksioma zal er dus weinig veranderen, beide bedrijven werken op een erg gelijkaardige manier. Bij het versterkte VanRoey.be kunnen ze blijven genieten van professionele ICT-oplossingen en –diensten op het vlak van security, cloud, mobile en applications.

VanRoey.be is een ICT-onderneming met meer dan 20 jaar ervaring. Het bedrijf overtuigt zijn klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in een strategisch voordeel. “Uitmuntende service en kwaliteit kunnen we enkel bieden omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.”

VanRoey.be zoekt overigens continu nieuwe medewerkers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.