Nieuws Antwerpen VanRoey.be keert met award terug uit Florida

VanRoey.be keert met award terug uit Florida

VanRoey.be keert met award terug uit Florida

ANTWERPEN  – VanRoey.be, met vestigingen in Antwerpen, Turnhout, Mechelen en Geel, viel in de prijzen tijdens de Fortinet Accelerate 2019 conferentie in Walt Disney World. Het ICT-bedrijf keert met de EMEA Growth Partner Of The Year award terug uit Florida.

Fortinet levert wereldwijd netwerk security oplossingen voor bedrijven en is uitgegroeid tot marktleider in Unified Threat Management. In BeLux is het mede dankzij VanRoey.be zelfs het meest verkochte cybersecuritymerk. VanRoey.be focust al jaren op de complexe cybersecuritywereld en is vandaag de hoogst gecertifieerde Fortinet partner in de Belux. Daarom zakten zaakvoerder Pat Van Roey en Roel Van Looy, Technical Business Manager Networking & Security, naar Florida af om de conferentie bij te wonen.

Pat Van Roey is trots op het behalen van de award: “We zijn vereerd. Door continue opleiding en bijscholing verplichten we onze consultants en security engineers de lat voor zichzelf steeds hoger te leggen. Het resultaat hiervan is dat we intussen de maximale Fortinet Network Security Expert 8 (NSE8) certificering behalen. De ongeziene groei van afgelopen jaren en duizenden installaties bij Belgische bedrijven en overheidsinstanties zijn zelfs de top van Fortinet niet ontgaan.”

Juiste spoor

De focus op security van de afgelopen jaren legt VanRoey.be alvast geen windeieren. “Het Wereld Economisch Forum zet cybersecurity zelfs in het hart van de 4de industriële revolutie die we vandaag doormaken. Noem het gerust de fusie van het digitale met het fysieke en zelfs het biologische in een hyperverbonden wereld. Gezien de potentiële mogelijkheden én bijhorende risico’s zitten we op het juiste spoor”, besluit Pat Van Roey.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.