Nieuws Antwerpen Vanuit de coulissen: kan het nog gekker?

Vanuit de coulissen: kan het nog gekker?

Vanuit de coulissen: kan het nog gekker?

Laat de aprilse grappen en grollen maar achterwege. Het is dezer dagen al gek genoeg. Het lijkt de laatste tijd namelijk wel alle dagen 1 april.

Een staking in volle coronacrisis en bij het begin van de derde lockdown, die we niet zo mogen noemen, want we moeten spreken over paaspauze. We krijgen het aan vrienden uit het buitenland nog moeilijk uitgelegd.

In de strijd tegen de pandemie haalt de overheid alles uit de kast om de cijfers naar beneden te krijgen. Daarbij legt ze tal van maatregelen op. Toch zijn er ook strijders op de barricaden, die met de hulp van het rechterlijke apparaat die maatregelen willen begraven. Ze moeten inderdaad juridisch correct zijn en ingevoerd worden, maar willen we niet gewoon allemaal zo snel mogelijk van dat virus af?

Eén van die coronamaatregelen is de telewerkverplichting. Enkele jaren geleden sprak de overheid nog over administratieve vereenvoudiging. Nu verplicht ze de werkgevers om een RSZ-tool in te vullen. Nog een beetje extra administratieve last tijdens deze al zo uitdagende tijden.

Of het nog niet gek genoeg is, doen ook de weergoden mee. Na een zalig voorjaarszonnetje, we hebben er met volle teugen van genoten, krijgen we tijdens de paasvakantie (tweede week van de paaspauze) plots nog even wat winterse grillen op ons bord.

Kan het nog gekker?

Reageer op dit bericht

Sector

  Gerelateerde berichten

  Sector
   Gemeente

   Meest gelezen in deze regio

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.