Nieuws Antwerpen Vastgoed Walther Van Hoof kondigt Cruebeke aan

Vastgoed Walther Van Hoof kondigt Cruebeke aan

Vastgoed Walther Van Hoof kondigt Cruebeke aan

Afgelopen weekend stelde Vastgoed Walther Van Hoof uit Wilrijk zijn nieuw woonproject residentie Cruebeke voor. De eerste spadesteek voor dit project in samenwerking met Orens beheer is voorzien voor september.

In het centrum van Kruibeke, op 100 meter van de kerk en de markt en in het zicht van polder en Schelde, komt de residentie op een open terrein van 1 hectare. Vijf gebouwen zullen in totaal 58 luxeappartementen met een ruim terras herbergen.
Het appartementencomplex is gepland in het binnengebied tussen de Kattestraat, Van Hovestraat en Hendrik Mertensstraat. Het terrein maakte vroeger deel uit van een tuinbouwbedrijf. De serres zijn intussen gesloopt. De hoofdtoegang komt via de Hendrik Mertensstraat. Er zal door het gebied ook een fiets- en wandelweg komen, die verbinding geeft met de Kattestraat.

“De flats zullen twee, drie of vier slaapkamers tellen”, zegt vastgoedmakelaar Miguel Van Hoof, bezieler van de moderne parkappartementen. “De residentie biedt voor ieder wat wils. Singles, samenwonenden, gezinnen en gepensioneerden … Alles is ontworpen zodat generaties er harmonieus en gelukkig kunnen samenleven. Het complex is bijzonder goed gelegen met drie basisscholen om de hoek, kinderopvang, gezellige cafés, voorzieningen zoals winkels op loopafstand, sportclubs in de buurt en een polyvalente sporthal in deelgemeente Bazel”, gaat de zaakvoerder verder.
Voor de wandelaars is er 700 hectare vrije natuur in de Kruibeekse potpolder, vlak naast de Schelde.

Miguel Van Hoof is blij dat hij het project kan realiseren want er ging een lange geschiedenis aan vooraf. Eerdere initiatiefnemers beten er hun tanden op stuk onder andere omdat de buurtbewoners een groot complex niet zagen zitten. De vastgoedontwikkelaar vond uiteindelijk een vergelijk met de buurt waarop de bouw van de 58 appartementen nu in een stroomversnelling komt.
Als alles volgens plan verloopt, zal het project eind 2018 opgeleverd worden. Meer dan de helft van de appartementen vond het voorbije weekend al een koper.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.