Nieuws Antwerpen Vastgoedbedrijf habicom lanceert eigen klusjesdienst

Vastgoedbedrijf habicom lanceert eigen klusjesdienst

Vastgoedbedrijf habicom lanceert eigen klusjesdienst

MORTSEL – In maart start vastgoedbedrijf habicom met een nieuwe service. Met een eigen klusjesdienst wil het bedrijf uit Mortsel voortaan zijn vastgoed nog beter presenteren. “Een extra likje verf, een grasmachine of het opfrissen van een woonkamer kan soms wonderen verrichten”, vertelt zaakvoerder Naranjo Decamps.

Vastgoedspecialist habicom stelt zo’n 20 medewerkers te werk, verspreid over vier kantoren in de zuidrand van Antwerpen. Met de nieuwe klusjesdienst komt daar alvast één extra werkkracht bij. “Als vastgoedexperten weten we hoe we een eigendom zodanig moeten presenteren zodat het de hoogst mogelijke verkoopprijs zal behalen. Eigenaars die dus overwegen om hun eigendom via habicom te verkopen of verhuren, kunnen vanaf maart beroep doen op onze eigen klusjesman”, vertelt Decamps.

Gratis aanpassingswerken

Kleine aanpassingswerken die de verkoopwaarde van het eigendom ten goede komen, worden bovendien gratis aangeboden. Ook grotere klussen zijn mogelijk, maar daarvoor werkt habicom samen met een netwerk van betrouwbare loodgieters, elektriciens en aannemers. Habicom kan ook een vastgoedstylist inschakelen voor een algehele make-over.

Later dit jaar zal het vastgoedbedrijf ook een verhuisservice opstarten waar voornamelijk eigen klanten beroep op kunnen doen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.