Nieuws Antwerpen VDL NedCar spreekt Antwerpse werfreserves aan

VDL NedCar spreekt Antwerpse werfreserves aan

VDL NedCar spreekt Antwerpse werfreserves aan

nedcarVDL NedCar in het Nederlandse Born is dringend op zoek naar nieuw personeel. Om die mensen te vinden zoekt NedCar ook in het Antwerpse naar medewerkers.

 De Nederlandse autobouwer heeft de Vlaamse Dienst voor Beroepsopleiding en Arbeidsbemiddeling ingeschakeld, om mensen te werven. De directeur van de VDAB denkt dat er veel mensen uit Antwerpen en Limburg enige interesse kunnen hebben. Het gaat dan uiteraard vooral om de ex-personeelsleden van de gesloten autobedrijven Opel Belgium in Antwerpen en Ford Genk. Opel Belgium is onderhand al zowat vijf jaar definitief gesloten doch verscheidene honderden ex-montage mensen hebben nog altijd geen job gevonden. Of althans geen job op het technisch niveau waar ze vroeger op aangesproken werden.

De mensen zijn nodig voor de productie van de nieuwe Mini Cabrio, die in november is begonnen. Deze maand zoekt de autofabriek honderd nieuwe mensen en ook in de eerste twee maanden van 2016 komen er opnieuw honderd jobs beschikbaar.

De VDAB zal in de komende dagen de nog beschikbare montage-arbeiders contacteren en hen de arbeidsvoorwaarden bij VDL NedCar uittekenen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.