Nieuws Antwerpen VDW Bikes focust nu ook op Wallonië en Vlaams-Brabant

VDW Bikes focust nu ook op Wallonië en Vlaams-Brabant

VDW Bikes focust nu ook op Wallonië en Vlaams-Brabant

Fietsdistributeur VDW Bikes heeft ambitieuze expansieplannen. Zo wil de fietsspecialist uit Schelle zich nu ook focussen op Wallonië en Vlaams-Brabant. Om dat te realiseren, versterkt Joris Vleeracker het bedrijf als nieuwe sales representative.

Fietsgroothandel Van Der Wal had al meer dan een eeuw ervaring op de teller staan wanneer de Beerens Groep het bedrijf in 2020 overnam. Van Der Wal werd omgedoopt tot VDW Bikes en behoort vandaag al tot één van de voornaamste groothandels in de Vlaamse fietsbranche. Nu wil het bedrijf ook in Wallonië meer voet aan grond krijgen.

Na een marketeer eerder dit jaar neemt VDW Bikes daarom nu met Joris Vleeracker ook een nieuwe sales representative aan. Joris, die zelf ook een fervent fietser is, zal zich focussen op de Franstalige regio en Vlaams-Brabant.

“Bij VDW Bikes komen mijn twee passies bij elkaar: de fiets en sales. Ik hou van sociaal contact en dat vind ik terug in deze commerciële functie. Met een diploma sportwetenschappen op zak heb ik steeds een grote passie gehad voor de fiets. Om mijn kennis bij te spijkeren, volgde ik reeds een opleiding fietsmechanica. Mijn voornaamste missie is om VDW Bikes een begrip te maken in de Waalse fietswereld”, vertelt Joris Vleeracker enthousiast. Hij zal zijn hart dan ook kunnen ophalen door aan de slag te gaan met merken zoals Felt Biycles, Kreidler en Bike Fun Kids.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.