Nieuws Antwerpen Vectis stapt in Antwerpse Building Technology

Vectis stapt in Antwerpse Building Technology

Vectis stapt in het kapitaal van het Antwerpse multitechniekenbedrijf Building Technology

Vectis stapt in Antwerpse Building Technology

Vectis Private Equity is een onafhankelijk private equity fonds dat zich richt op investeringen in Belgische KMO’s. Het team heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van KMO’s in hun groeitraject en is erg vertrouwd met de uitdagingen van dergelijke ondernemingen. Vectis stapt nu in het kapitaal van het Antwerpse multitechniekenbedrijf Building Technology.

Via de vennootschappen E.T.I. V. Vandenven, Siegers Technics, ETI Partner en Clima & Partners is Building Technology vandaag actief in de installatie van totale gebouwtechnieken waaronder elektriciteit, domotica, beveiliging, verwarming, koeling en ventilatie (HVAC), sanitair, zonne-energie en milieu vernieuwende technieken.

Uitbreiding aanbod

Vanaf nu zal de moedermaatschappij van de groep door het leven gaan als Building Technology waarmee ze wil onderstrepen te willen inzetten op de verbreding van haar aanbod van technieken voor gebouwinfrastructuur waarin de technologiecomponent steeds belangrijker wordt.

Binnen haar domein van multitechnieken is Building Technology een stevige middelgrote groep met hoofdzetel in Antwerpen. De groep realiseert een omzet van circa 50 miljoen euro en er werken in totaal ruim 220 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.