Nieuws Antwerpen Vegan-restaurant Lento opent in 2022 Antwerpse vestiging

Vegan-restaurant Lento opent in 2022 Antwerpse vestiging

Vegan-restaurant Lento opent in 2022 Antwerpse vestiging

Op 1 maart 2022 willen Tekla Vancleynenbreugel en Yolan Bamps op de Oude Korenmarkt in Antwerpen een tweede vestiging van hun populaire vegan-restaurant Lento openen. Het koppel zal er plaats bieden aan zo’n 100 mensen.

Het is drie jaar geleden dat Yolan en Tekla besloten om hun leven om te gooien en hun eerste restaurant te openen in Hasselt. Een enorm succes, want niet alleen zijn de tafeltjes altijd goed gevuld, het regent ook voortdurend onderscheidingen die hun vegan-food de hemel inprijzen.

Het koppel is nu toe aan uitbreiding, en wel in Antwerpen. Ze gaan er een keuken- en zaalteam klaarstomen dat volledig zelfstandig de service in handen kan nemen. “Hetzelfde geldt voor Hasselt, zodat we tussen de twee vestigingen kunnen pendelen en op beide plaatsen ‘misbaar’ kunnen zijn”, zegt Tekla.

Op de Oude Korenmarkt in Antwerpen hebben Yolan en Tekla alvast een tof pand gevonden met een stadstuin. “Door de tuin in de winter te overdekken, kunnen we daar nog 30 mensen extra zetten, bovenop de 70 die we binnen kunnen ontvangen”, aldus nog Tekla. De verbouwingen gaan in de komende weken van start, zodat in maart de deuren kunnen openen.

Het duo kondigt in Het Belang van Limburg overigens nog meer plannen aan. “In Gent of Leuven is er zeker nog plaats voor een Lento. Maar laat ons eerst Antwerpen tot een succes maken”, besluiten ze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.