Nieuws Antwerpen Verbinding aangaan

Verbinding aangaan

Wouter De Geest

Verbinding aangaan

Wouter De Geest

Wouter De Geest

Voor een top event heb je een sterk programma nodig én een perfecte organisatie in een fijne omgeving. Nog twee weken aftellen en het is zover. Het niet te missen event voor ondernemers en bedrijfsleiders uit de regio en gans Vlaanderen ‘Made in Antwerpen Live’ vindt dan plaats bij J&M Catering in Schelle. Het programma waarmee ‘Made in Antwerpen’ uitpakt op 8 december vindt u hier.

Een van de gastsprekers is Wouter De Geest, gedelegeerd bestuurder BASF Antwerpen. Het van Duitse origine BASF is het grootste chemiebedrijf ter wereld. De Antwerpse dochteronderneming, BASF Antwerpen is een van de grootste industriële bedrijven van het land. BASF heeft mee de haven van Antwerpen op een internationaal plateau gezet.

Wouter de Geest (°1954), getrouwd en vader van twee kinderen, begon zijn loopbaan als advocaat. In 1982 verliet hij de Gentse balie en werd eerst hoofd van de juridische afdeling en later personeelsdirecteur van BASF Antwerpen. In 1998 bereidde hij vanuit het hoofdkantoor in Ludwigshafen de introductie van het aandeel op de beurs van New York voor. De Geest is sinds 2001 lid van het directiecomité van BASF Antwerpen en sinds 2007 voorzitter van het directiecomité en gedelegeerd bestuurder.

‘Verbinding aangaan met de samenleving’ is één van zijn stokpaardjes. Dit vertaalt zich niet alleen in een visie omtrent de industrie, maar komt ook tot uiting in tal van socio-economische en maatschappelijke engagementen. Zo is Wouter De Geest ook voorzitter van de federatie van de chemie en life sciences essencia, voorzitter van ACTA vzw, lid van de raad van bestuur van o.m. VOKA en VBO.

Wouter De Geest neemt ook deel aan het debat samen met Ingrid Ceusters, CEO Group Hugo Ceusters-SCMS, UA-rector Herman Van Goethem en Schepen Koen Kennis. Moderator en Made in Antwerpen collega Guy Janssens gooit enkele controversiële stellingen in het midden over ondernemen en onderwijs, ondernemen en mobiliteit én de troeven van Antwerpen.

De namiddag wordt afgesloten met een walking dinner, een heuse culinaire verwennerij, geïnspireerd op de Antwerpse keuken. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een ideaal netwerkmoment. Nu hoeft u enkel nog in te schrijven en dat doet u hier.

Homepage

Nu hoeft u enkel nog in te schrijven en dat doet u hier.

Homepage

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.