Nieuws Antwerpen Verhaert, Meester in innovatie, deelt zijn kennis

Verhaert, Meester in innovatie, deelt zijn kennis

Verhaert, Meester in innovatie, deelt zijn kennis

Paul Verhaert, stichter Verhaert

Paul Verhaert, stichter Verhaert

Verhaert, opgericht in 1969 door Prof. Em. Paul Verhaert, kan terugblikken op niet minder dan 45 jaar leiderschap in innovatie. Multidisciplinaire systeem engineering in combinatie met een ontwerpproces waar de gebruiker centraal staat en zakelijke inzichten, zijn de trademark van Verhaert.
Samen met ambitieuze gevestigde én startende ondernemingen binnen de lucht- en ruimtevaart, FMCG, de medische sector, de industrie, Internet of Things en technologie realiseert Verhaert succesvolle baanbrekende producten.

Verhaert wil zijn innovatie-expertise van bijna een halve eeuw met kleine en grote bedrijven in de regio Antwerpen delen. Op twee dagen tijd leert u hoe het innovatiepotentieel in uw organisatie op te drijven.

Technologische ontwikkelingen geven aanleiding tot ontwrichtende bedrijfsmodellen met een geweldige impact op de industrie, bedrijven en organisaties. Verstoring ligt zowat op elke hoek op de loer, net zoals kansen tot doorbraak. Daarom is het van essentieel belang om het potentieel van uw organisatie binnen het voortdurend evoluerende business ecosysteem te begrijpen.
Het komt erop aan om een effectieve innovator te worden. De bedrijfsleider van vandaag moet over ondernemers- en creatieve vaardigheden beschikken evenals over een innovatieve toolset en een solide kennis van innovatiemanagement beschikken. Innovatie is een proces dat goed moet worden beheerd om groei en winstgevendheid te realiseren.

Tijdens de intensieve training “new product and innovation management” zullen Verhaert-adviseurs de deelnemers praktische hulpmiddelen en technieken aanreiken om strategische kansen te identificeren, bedrijfsideeën te ontwikkelen die tot een doorbraak leiden en te vertalen in waarde toevoegende bedrijfsconcepten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.