Nieuws Antwerpen Vivaldis Interim viert zilveren jubileum

Vivaldis Interim viert zilveren jubileum

Vivaldis Interim viert zilveren jubileum

VivaldisVivaldis Interim, het uitzendbedrijf met zijn roots in Antwerpen, heeft dit weekend alle reden om te feesten: het mag 25 kaarsjes uitblazen.  Het bedrijf startte exact een kwarteeuw geleden en groeide met kantoren over heel Vlaanderen, maar ook in Brussel en Wallonië, uit tot een vaste waarde op de interimmarkt.  Om die verjaardag te vieren heeft de groep  dit weekend onder de naam Festivaldis een groot verjaardagsfeest met 600 aanwezigen georganiseerd.  

De afgelopen jaren is het kantorennetwerk van Vivaldis in heel België  aan een stevig tempo gegroeid. In 2009 telde het bedrijf nog 15 kantoren. Op dit moment opereert Vivaldis Interim vanuit 58 kantoren over het hele land. Het aantal werknemers dat bij de uitzendgroep aan de slag is, steeg de afgelopen zes jaar van 40 naar 140. En de komende jaren zal het kantorennetwerk nog verder uitbeiden met nieuwe vestigingen.  

Vivaldis is actief in diverse sectoren. Daarnaast heeft het met Vivaldis Construct ook een gespecialiseerde afdeling die zich op de bouwsector richt. Vivaldis mikt vooral op kleine en middelgrote bedrijven. Meer dan driekwart van de Vivaldis-klanten zijn KMO’s met minder dan 50 werknemers.  “Onze kantoren beschikken ook over een behoorlijk grote autonomie, iets wat onze klanten erg op prijs stellen. Empathie in combinatie met brains en ‘goesting’,  dat is de manier waarop we het verschil maken”, zegt Anke Ulens, CEO van Vivaldis Interim.  

Vivaldis Interim is ook het pad van de sportsponsoring ingeslagen met de oprichting van het ‘Vivaldis Challengers Team’. De puike prestaties van onze atleten op de voorbije Olympische spelen in Rio zijn daar niet vreemd aan. Zo heeft Vivaldis Interim de gouden zevenkampster Nafi Thiam en zilveren zwemmer Pieter Timmers in het team kunnen halen.  Ook Xavier Reckinger, Vincent Van Asch en Felix Denayer van het hockeyteam ‘Belgian Lions’, goed voor olympisch zilver, maken deel uit van het Vivaldis Challengers Team, net zoals de erg knap presterende meerkamper Thomas Van Der Plaetsen en het Belgisch Nationaal Dames Volleybalteam, beter gekend als de Yellow Tigers.  

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.