Nieuws Antwerpen Vivaldis Interim werkt vooral voor KMO's

Vivaldis Interim werkt vooral voor KMO's

Vivaldis Interim werkt vooral voor KMO's

vivaldisVivaldis Interim blijft verder uitbreiden. In 2009 draaide het Antwerpse bedrijf nog een omzet van 18 miljoen euro. Zes jaar later, in 2015, klokte de uitzendgroep af op een omzet van ruim 81 miljoen euro. Ook het aantal werknemers dat bij de Vivaldis Interim aan de slag is, ging de afgelopen zes jaar van 40 naar 140. Op dit moment opereert Vivaldis Interim vanuit 58 kantoren over het hele land. Opvallend daarbij is de recente uitbreiding in West-Vlaanderen en in Wallonië.

Vivaldis Interim richt zich ook hier, net als in de rest van het land, hoofdzakelijk op KMO’s. “Meer dan driekwart van onze 3.500 klanten in 2015 zijn KMO’s met minder dan 50 werknemers”, vertelt Anke Ulens, CEO van Vivaldis Interim. Ze verwacht dat dit ook in de nieuwste vestigingen in grote mate het geval zal zijn. De afgelopen zes jaar groeide het aantal klanten dat op Vivaldis een beroep doet van 1081 naar de huidige 3.500. De uitbreiding naar het westen en het zuiden van het land en de verdichting van het netwerk op andere plaatsen kadert in een algehele groeistrategie bij het uitzendbedrijf. De afgelopen 6 jaar groeide het kantorennetwerk in heel België bij Vivaldis dan ook aan een stevig tempo.

Vivaldis is actief in diverse sectoren maar heeft met Vivaldis Construct ook een gespecialiseerde afdeling die zich richt op de bouwsector. Vanuit de Frankrijklei is doelbewust gekozen voor een netwerk van kantoren met een grote autonomie . “Het ondernemerschap en de betrokkenheid in onze kantoren is zeer groot”, zegt CEO Ulens. “Bedrijven die met ons in zee gaan, zullen dat ongetwijfeld merken.” Ook interimkrachten raken steeds meer vertrouwd met Vivaldis. In 2014 schreven 22.610 kandidaten zich in. Het afgelopen jaar steeg dit aantal tot 31.200.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.