Nieuws Antwerpen Vizion Air stationeert tweede Fokker op Deurne

Vizion Air stationeert tweede Fokker op Deurne

Vizion Air stationeert tweede Fokker op Deurne

vizionHet lijkt steeds drukker te worden op Antwerp Airport. Vizion Air gaat er een tweede Fokker stationeren. Het is een toestel van VLM Airlines dat de operationele verantwoordelijkheid over het toestel blijft houden.

Vizion Air is een zogenaamde boutique airline. Dit is een vliegtuigmaatschappij die zich heel creatief aanpast aan de wensen van de klant. Een vlucht verzorgen voor 50 klanten van een bedrijf naar Milaan bv. Op de romp van het toestel: de naam van de uitnodigende firma. En onderweg een driegangenmenu van een sterrenrestaurant. Het kan allemaal. Inclusief hetzelfde bedrijfslogo op de zetel van elke individuele passagier. Zeker weten dat de klanten het zich nog jaren later zullen herinneren.

Vizion Air wordt als authentieke Antwerpse chartermaatschappij aangestuurd door de eigenaar, The Aviation Factory, eveneens een Antwerpse maatschappij. The Aviation Factory is het geesteskind van Carl Legein, een man die al vele jaren actief is in de luchtvaart en de expansie van de luchthaven van Deurne mee ondersteunt. Vandaag dus met twee Fokkers. The Aviation Factory is eveneens actief in de wereld van de charters en past zich flexibel aan bij de wensen van de klant. De maatschappij kan dan een beroep doen op alle mogelijke andere maatschappijen maar uiteraard ook op het eigen Vizion Air.

De Fokker 50 heet een zeer betrouwbaar en milieuvriendelijk turboprop-vliegtuig te zijn met een uitstekend operationeel track record. Qua gebruik is de Fokker 50 een zeer betaalbaar, gezien het brandstofverbruik relatief beperkt is. Het toestel biedt plaats aan 50 passagiers en kan ook heel wat bagage meenemen in het laadruim. Dankzij zijn uitstekende vliegkarakteristieken kan de Fokker 50 vanuit de Benelux naar zowat alle Europese regionale luchthavens en kleine vliegvelden met een korte landingsbaan vliegen, waardoor de klant veel dichter bij zijn eindbestemming kan landen en weer opstijgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.